Петъчна веселба завърши с проблеми за австралийската легенда на крикета

...
Петъчна веселба завърши с проблеми за австралийската легенда на крикета
Коментари Харесай

Порно звезда обвини бившия мъж на Лиз Хърли в побой

Петъчна забава приключи с проблеми за австралийската легенда на крикета Шейн Уорн! Той бе упрекнат от фамозна звезда на порното в побой, осъществен в лондонски тузарски клуб.

Жертва се изкара 30-годишната Валери Фокс. Тя се показва като модел, само че е по-популярна с присъединяване си в няколко дузини филмчета, в които не носи облекла, написа Офнюз.

Валери съобщи, че 48-годишният някогашен състезател я е праснал в лицето, до момента в който са се веселили дружно. Медиите подеха абсурда, по този начин през вчерашния ден Шейн бе привикан в полицейски сектор.

На излизане той съобщи: "Бях шокиран от прочетеното в медиите. Обвиненията са подправени. Съдействах изцяло на полицията, те видяха записи от камери, разпитаха очевидци. Полицаите ме увериха, че съм изцяло изчистен по всички появили се обвинявания и няма да подхващат по-нататъшни дейности. Край на тематиката! Благодаря на всички за известията с поддръжка ", сподели легендата на Австралия.

Цялата история най-вероятно е опит на Валери да пораздвижи кариерата си в света на порното, където конкуренцията е убийствена.

Преди няколко години Шейн Уорн имаше връзка с английската актриса Елизабет Хърли.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР