Пет жертви и двама ранени - това е резултатът от

...
Пет жертви и двама ранени - това е резултатът от
Коментари Харесай

Разследват тежка катастрофа с 5 жертви и двама ранени

Пет жертви и двама ранени - това е резултатът от жестока злополука, станала през вчерашния ден в късния следобяд на пътя Пазарджик-Пловдив покрай село Мало Конаре. Четирима души умират на място, откакто " Форд Фокус " и " Шкода Октавия " се сблъскват челно. Ударът е толкоз мощен, че един от колите изхвърча от пътя, прелита над мантинелата и пада в канавката. Инцидентът наложи затваряне на шосето за няколко часа, а късно през нощта платната са разчистени и от тази заран прекосяването е без ограничавания.

Произшествието е станало към 16:00 часа през вчерашния ден, оповестиха от полицията. На място са починали двамата водачи - 44-годишен мъж от Пловдив и 64-годишен гражданин на първомайското село Драгойново, както и още един мъж на 71 години и жена на 52, които са пътували в колите. Трима души са закарани с коли за спешна помощ в Областната болница в Пазарджик. Една от ранените - 66-годишна жена, умира малко по-късно. Медиците вършат многократни опити да я реанимират, само че без триумф - положението ѝ е било сериозно още при постъпването в Спешно поделение.

Двата автомобила са в неузнаваемо положение. За изваждането на телата на починалите и за избавяне на оживелите на мястото се е наложило екип от пожарната да разреже купетата.

Инцидентът се проверява, води се досъдебно произвеждане под наблюдението на Окръжната прокуратура в Пазарджик.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР