Пет гола и неуспешен опит за червен картон - с

...
Пет гола и неуспешен опит за червен картон - с
Коментари Харесай

5 гола и неуспешен опит за червен картон в мача между "Тотнъм" и "Рома"

Пет гола и несполучлив опит за червен картон - с това ще бъде запомнена срещата сред " Тотнъм " и " Рома " от шампионата Интернешънъл чемпиънс къп.

Мачът се игра на стадион " Ред Бул Арена " в Ню Йорк, Съединени американски щати. Краен победител стана италианския отбор, който съумя да означи победно попадение в самия край.

Резултатът беше открит след противоречива дузпа за " Рома " в 13-ата минута. Първоначално реферът Иларио Грайеда даде знак играта да продължи, а по-късно уточни бялата точка. Точен беше Диего Пероти.

При една от претенциите за неверно присъждане от страна на щаба на " Тотнъм ", съдията опита да изгони асистент треньора Мигел Дагостино, само че той отхвърли да напусне скамейката и остана до края на мача при запасите.

" Рома " удвои преднината си посредством дебютанта Ченгиз Ундер в 70-ата минута.

Три минути преди края " Тотнъм " стигна до измамлив почетен гол посредством Хари Уникс. В 90-ата минута обаче равенството беше реалност. Винсент Янсен прати топката във вратата на " Рома ".

И до момента в който на терена и в щабовете се настройваха за осъществяване на дузпи, 18-годишният Марко Туминело постави завършек на разногласието с гол в спомагателното време.

Целия запис на срещата може да гледате през днешния ден (26 юли) от 14:00 ч. по RING.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР