Пет деца са пострадали при катастрофата между бус и камион

...
Пет деца са пострадали при катастрофата между бус и камион
Коментари Харесай

Пет деца с травми след катастрофата на Хаинбоаз

Пет деца са потърпевши при злополуката сред бус и камион в Прохода на Републиката, която се случи тази нощ.

-->
Настанени са в Отделението по неврохирургия във Великотърновската болница с контузии по главата. Те са на възраст сред 12 и 15 години и положението им към този момент не постанова оперативна интервенция, сподели за Българска телеграфна агенция шефът на болничното заведение доктор Красимир Попов. Едно от децата и две дами, пътували в микробуса, са настанени за наблюдаване в Хирургическото поделение. Най-тежко е положението на водача на микробуса, който е с тежка черепно-мозъчна контузия, той е бил опериран тази нощ по неотложност и е в реанимацията на болничното заведение, с заплаха за живота. Водачът на тежкотоварния автомобил не е потърпевш.

Трима възрастни и шест деца са настанени във Великотърновската болница след тежка злополука в Прохода на Републиката тази нощ. Инцидентът е станал малко след среднощ, когато тежкотоварен камион с турска регистрация е блъснал пътнически микробус, в който са пътували деца, прибирали се от съревнование в Румъния.

Заради злополуката Проходът на Републиката беше затворен до ранните утринни часове, придвижването към този момент е възобновено, оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи. До случая се води досъдебно произвеждане.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР