Песков подчерта, че доставките на полски и словашки изтребители на

...
Песков подчерта, че доставките на полски и словашки изтребители на
Коментари Харесай

Русия се закани да унищожи всички изтребители, изпратени на Украйна

Песков акцентира, че доставките на полски и словашки изтребители на Украйна не са в положение да трансформират хода на спора

" Всичката доставена от Полша на Киев техника ще предстои на заличаване в хода на специфичната военна интервенция на Русия в Украйна ", сподели през днешния ден пред публицисти представителят на КремълДмитрий Песков. Той разяснява решението на Варшава да достави на украинската войска изтребителиМиГ-29, съобщи ТАСС, представена от Българска телеграфна агенция.

Песков акцентира, че доставките на полски и словашки изтребители на Украйна не са в положение да трансформират хода на спора и не могат да повлияят на изхода от специфичната военна интервенция.

Решението на Варшава да достави МиГ-29 е още един образец по какъв начин редица страни членки на Северноатлантическия алианс, в това число Полша, " покачват равнището на непосредственото си замесване в спора ", означи той.

Намерението на Словакия и Полша да доставят на УкрайнаизтребителиМиГ-29 припомнят на опити за утилизация на остаряла, ненужна техника, добави представителят на Кремъл.

" Имам такова чувство, че тези страни по този метод се занимават с утилизация на остаряла, ненужна техника ", сподели още Дмитрий Песков.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР