Песента на Папи Ханс и Азис изненада мнозина - това

...
Песента на Папи Ханс и Азис изненада мнозина - това
Коментари Харесай

Азис отвърна на Тони Стораро: За малко да се разплача! Певецът призна - легенда е

Песента на Папи Ханс и Азис изненада мнозина - това не беше предстояща, нито обичайната колаборация, само че пък се получи сносно. След нея потеглиха клюки - че двамата музиканти са имали интимна връзка около фотосите на видеото. Затова се наложи и поп-фолк изпълнителят да пусне опровергаване, че за негово страдание такова нещо не се е случило.

Виж още: Плеймейтката Осипова - жертва на принуждение! Красавицата посинена от собственичка на салон

Явно обаче въпросите към " Тясно " са били много, защото Азис пусна опцията в Instagram, с която почитателите му могат да му задават въпроси, на които да дава отговор. Така той съобщи, че музиката в международен мащаб има потребност от рестарт и точно той и Папи Ханс са сложили началото му, бидейки първи. 

Виж още: Искрено и персонално с Диона: Има ли силикон певицата, какво мисли за изневерите и по какъв начин отслабна толкоз?

Азис призна, че е удовлетворен от кариерата си и знае, че доста хора плачат на неговите песни. Това, което го е отличило съгласно изпълнителя е неговата храброст, убийствения му гений и фактът, че най-хубавите песни са неговите. 

Виж още: Преслава проговори за Галена: Аз я потърсих още преди няколко дни

Поп-фолк артистът разяснява и изявлението на Тони Стораро, в което той показа, че му е афектиран. Азис разяснява това с подигравка, като съобщи, че " за малко " да се разплаче при думите на сътрудника му.

Виж още: На море с деца: Илиана Раева е една щастлива и обичана баба

Певецът беше запитан и какво е да си легенда. По думите му това не е мъчно, а на него му се получава с лекост.

Виж още: Звезден дом: Красивата къща на Анелия, където тя обожава да прекарва времето си

Азис беше запитан и за това по какъв начин най-лесно и безболезнено може да се показа с родител хомосексуалност. По думите му би трябвало да се каже в прав текст, а родителите в действителност това към този момент го знаели, защото се усеща още преди да се роди. " Не вярвайте на хора, които настояват, че са го разбрали преди малко ", написа Азис.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР