Перуанският Спортинг Кристал е отхвърлил оферта от Лудогорец за правата

...
Перуанският Спортинг Кристал е отхвърлил оферта от Лудогорец за правата
Коментари Харесай

Клуб от Перу отряза Лудогорец за защитник

Перуанският Спортинг Кристал е отхвърлил оферта от Лудогорец за правата на централния бранител Игнасио да Силва, настояват локалните медии.

Според тях обаче трансфер на бразилеца е доста евентуален, тъй като Спортинг чака усъвършенствано предложение за 27-годишния защитник. Той е оценен на към 1.5 милиона евро. Ако получи сходна сума, то клубът ще я употребява както за вложение в нови попълнения, по този начин и в усъвършенствания въз основата и стадиона, осведоми " Тема спорт ".
 Лудогорец се раздели и с Русо
Лудогорец се раздели и с Русо

Ето детайлности

Игнасио да Силва е роден на 1 декември 1996 година. В родината си той е играл във Форса Луз, Баия, КСА и Шапекоензе. През януари 2023 година високият 190 сантиметра бранител минава като свободен сътрудник в Спортинг Кристал.

До момента Лудогорец към момента не е осъществил входящ трансфер. Такъв обаче би трябвало да има до дни. Това призна и треньорът Георги Дерменджиев след успеха над Сигма Оломоуц (3:1) в сряда.

Очаква се с изключение на човек за центъра на защитата разградчани да вземат и ляв бек. Причината е, че към момента не е ясно по кое време Антон Недялков ще бъде подготвен за игра.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР