Пернишкият прокурор Бисер Михайлов е задържан за 72 часа и

...
Пернишкият прокурор Бисер Михайлов е задържан за 72 часа и
Коментари Харесай

Пернишкият прокурор Бисер Михайлов остава в ареста за 72 часа

Пернишкият прокурор Бисер Михайлов е арестуван за 72 часа и следва да му бъде повдигнато обвиняване, обявиха от Софийкса градска прокуратура. Тази заран стана ясно, че Михайлов е арестуван поради побой над брачната половинка си. Има данни, че тя е изпаднала в безсъзнание. Сигналът е подаден от дъщерята на смемейството.

След оглед и разпити на местопроизшествието, дежурен следовател при Софийска градска прокуратура е образувал досъдебно производствоза нанесена междинна телесна щета в изискванията на домашно принуждение. Съпругата на Бисер Михайлов разказала, че й се губят мемоари от снощния скандал, който тя описала като битов, съобщи софийският заместител градски прокурор Христо Кръстев.

По думите на Кръстев по време на абсурда не е участвал различен човек в стаята. В същата къща живеят и родителите на Бисер Михайлов като следва те да бъдат разпитани. Михайлов също занапред ще бъде разпитан, а след съдебно-медицинска експертиза ще стане ясно дали са налице задоволително данни за привличане на магистрата в качеството на обвинен и надлежно за взимане на мярка за неотклонение по отношение на него.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР