Перник. Проведе се велошествие по повод 90-та годишнина от обявяването

...
Перник. Проведе се велошествие по повод 90-та годишнина от обявяването
Коментари Харесай

Перник: Проведе се велошествие по повод 90-та годишнина от обявяването на Перник за град

Перник. Проведе се велошествие във връзка 90-та годишнина от оповестяването на Перник за град. Това оповестиха от пресцентъра на Община Перник. С юбилейни плакети от кмета на Община Перник Вяра Церовска бяха удостоени ръководителите на тимовете във велопохода. Всички участници получиха и юбилейни значки за грамоти и плакати.
„ Скъпи млади другари, щастлива съм, че съм тук дружно с вас, дано се радостни дружно “, показа с усмивка кметът Вяра Церовска, която беше съпроводена от нейния екип.
Общо 90 девойки и момчета от осем гимназии се включиха в алегоричен пробег по велоалеята от кв. Изток до пред Двореца на културата, където се организираха спортните демонстрации от клуба по художествена гимнастика „ Виктория “, мажоретния състав на Шесто учебно заведение и „ Полицейската академия “ към ОД Министерство на вътрешните работи Перник с началник Калин Крумов. Разбира се, че не липсваха и танци по зумба от групата на „ Майсторите на танца “, присъединяване взе и атрактивната група по хип-хоп " Денс Скуад ".
Напомняме, че по-късно на пл. „ Кракра “ ще се организира шампионат по баскетбол 3 х 3. В него могат да се включат, както деца и младежи, по този начин и по-възрастни фенове на този спорт. Те би трябвало да се записват един час преди началото и след което ще бъдат разпределени на тимове. Състезанието ще продължи през целия ден.
Спортната стратегия планува и в утрешния ден от 17.30 часа на тревната повърхност под Обединения детски комплекс ще бъдат направени демонстрации на Спортен клуб по мотокрос „ M6 Racing Team “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР