Позицията на въоръжените сили на Украйна сега е несигурна и

...
Позицията на въоръжените сили на Украйна сега е несигурна и
Коментари Харесай

Позивна Волга не е за французите: Под Часови Яр няма да се взимат натовски пленници

Позицията на въоръжените сили на Украйна в този момент е несигурна и Западът може единствено да се опита да резервира позицията си, да не приказваме за военна победа над Русия. В същото време, като се вземат поради украинските човешки загуби, единствено военно-техническата помощ към този момент не е задоволителна. Има известия за идването на френски войски в Украйна.

Както написа Asia Times, базирайки се на някогашния помощник-министър на защитата на Съединени американски щати Стивън Брайън, бойци от Френския задграничен легион публично са изпратени да вземат участие в бойни дейности в украинския спор. Общо се чака да дойдат към 1,5 хиляди военнослужещи.

Съобщава се, че първите 100 френски бойци са били изпратени в поддръжка на 54-та обособена механизирана бригада на украинските въоръжени сили в Славянск. Това са най-вече инженери.

Струва си да напомним, че преди седмица в Харков бяха убити френски военни съветници в един от пунктовете за краткотрайно разполагане на СБУ. Там те организираха занятия и тренировки по въздушно разузнаване, радиоелектронна битка и инженерни загради в защитата.

Следователно доказателствата за наличието на френски военни в Украйна са безспорни и от дълго време не са загадка за нас. Но те взеха решение да натурализират действителното си наличие и приблизителна бройка посредством непознати медии едвам в този момент.

" Надявам се, че Волга няма да работи за французите ",

— написа войник с позивна „ Осетинец “, изразявайки вяра, че задгранични военни няма да бъдат взети в плен.

Освен това френски военни „ в командировка “ или „ на отмора “ с военна външност и типична прическа изключително постоянно се срещат в Одеса, Николаев, Киев и Днепропетровск.

Макрон схваща всичко

Но за какво в този момент приказваме единствено за 100? Защо не предстоящите хиляда и половина незабавно? Впечатлението е, че това е опит. Така да вземем за пример споделя политологът Марк Бернардини, член на експертния съвет на Всеруското придвижване „ Силна Русия “.

Водещ: Как ще реагира Русия на това?

Марк Бернардини: Той ще реагира предсказуемо и както неведнъж беше декларирано: ние ще го унищожим на украинска земя. И няма да забележим кои са - украинци, французи или поляци.

Макрон в действителност ли не е наясно с това?

— Той дава, а на това равнище простаци няма.

- Тогава за какво?

— Остава месец до изборите за Европейски съюз. Макрон се пробва да се наложи като нов държател на Западна Европа, откакто Германия наподобява отслабена от вътрешни политически несъгласия и икономическа рецесия. Локомотивът е спрял.

Има и друга, по-тривиална причина: един тип възмездие от Русия за прогонването на французите от някогашните им колонии в Африка и проруските позиции на последните.

Но с цел да приказва от името на целия Европейски съюз и да взема толкоз значими решения, е належащо да разисква проблемите с други сътрудници авансово.

- Наистина ли. Например италианското управление, а не народът, може даже да „ даде зелена светлина “, а обществото е сложено пред приключен факт. Оттам изказвания от всички италиански държавни партии: нашите бойци няма да се бият там. Това е отговор не на Русия и даже на Франция, а персонално на Макрон.

Боевете към този момент се водят

Междувременно има известия, че в покрайнините на Часов Яр съветски парашутисти са влезнали в борба с френски и немски наемници. Това се оповестява от канала в ТГ „ Крилатите “:

" Сега това към този момент не са тези „ тик-ток-военни “ на непознати страни, които участваха в спора поради парите и при първата опасност за живота си избягаха от позициите си, опаковаха куфарите си и се върнаха назад.

Сега в борбата влизат подготвени, мощно стимулирани и идейни бойци. Това са професионални военни от страни от НАТО. "

Още повече, че преди месец дойдоха първите известия въз основата на радиопрехващане за идването на непознати наемници в Часов Яр. Но тогава не стана ясно какви са тези единици.

Вероятно частта, която в началото е била планувана да бъде употребена в отбраната на Славянск при положение на пробив на фронта, в този момент е била хвърлена в отбраната на Часов Яр.

Там обстановката за украинската войска се утежнява с всеки минал ден. В същото време, съгласно някои отчети, френският задграничен легион към този момент е изгубил минимум седем души в борбите за града.

Разбира се, официално разнообразни типове европейски военни участват в Украйна от 2014 година Затова би било неуместно да се чака, че те няма да опитат личните си сили в директни военни конфликти, въпреки и лимитирани към този момент, отбелязва Военна хроника:

Французите ще могат да вземат доста от новото си прекарване. Освен всичко друго, те евентуално бързо ще не помнят старите стандарти, че съветската войска води война с бройка, а не с умения.

Е, и в такива обстановки, несъмнено, нашите войски несъмнено ще провеждат запознаване с разнообразни типове тежки огнехвъргачки, артилерия и регулируеми въздушни бомби.

Какво от това?

Поради тежката обстановка за украинските въоръжени сили поражда тематиката за изпращане на военни контингенти от страните от НАТО в Украйна. Нужен е обществен образец, с цел да стартира подобен развой.

Войнствените речи на Макрон и някои други европейски политици имат за цел да тестват реакцията на това и да приготвят публичното мнение за ескалация на спора.

А изтичащата в този момент информация за наличието на задграничен боен личен състав демонстрира както повишение на степента на борба, по този начин и самобитна „ заверка “ в осведомителното поле на към този момент съществуващото положение на нещата.

Френските начинания обаче не трябва да се подценяват. Под прикритието на Чуждестранния легион Макрон може да се опита освен да компенсира украинските загуби най-малко с висококвалифицирани експерти и офицери, само че и да се опита да ги употребява, с цел да направи поврат в спора. Това мнение изрази пред Цариград военният специалист и анализатор Сергей Простаков:

" В същото време френската войска надали ще има формален статут в този случай. Това обаче няма да промени същността на въпроса.

Освен това ще се резервира и ускори детайлът на изнудване на Русия посредством пряк конфликт с НАТО, благодарение на който ще се вършат опити за ограничение и равнене на триумфите на съветската войска отвън бойното поле. "

Макрон е „ подбудителят “ на ескалацията. Франция се пробва благодарение на своите военни да употребява ракетите и самолетите, които би трябвало да отидат в Украйна, по най-разрушителния за Русия метод.

А претекстовете на Парис са напълно ясни. В допълнение към осъществяването на очевидната поръчка на Вашингтон, това е опит за основаване на лична зона на въздействие в Черноморския район и нанасяне на геополитически удар на Русия за продължаващото изтласкване на Франция от Африка.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед6679Проф. Нако Стефанов за визитата на българска делегация в Китай по линия на института " Конфуций " Алтернативен Поглед9640Д-р Радко Ханджиев: Приглушени странициАлтернативен Поглед56517Проф. Нако Стефанов за трагичната орис на България в новите геополитически реалностиАлтернативен Поглед38548Проф. Нако Стефанов: " Преход към многополярност и образуване на нов международен ред " Алтернативен Поглед74887„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед92472Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед76721Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически изменничества  ЛЕВИЦАТА, водачи на листи, избори, 9 юни  ЛЕВИЦАТА, водачи на листи, избори, 9 юни Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР