Перник. Групата от Петрич Златна фея спечели наградата на публиката

...
Перник. Групата от Петрич Златна фея спечели наградата на публиката
Коментари Харесай

Перник: Групата от Петрич „Златна фея” спечели наградата на публиката на 27-ия Международен фестивал на маскарадните игри „Сурва 2018”

Перник. Групата от Петрич „ Златна самодива ” завоюва премията на публиката на 27-ия Международен фестивал на маскарадните игри „ Сурва 2018 ” в Перник. Тя сграбчи първото място с 537 гласа. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Второто място зае село Айдемир (област Силистра) с 458 гласа, а трети се подредиха село Калугерово (област Пазарджик) с 327 гласа. Общият брой на изпратените SMS-и е 3 841. Броят на неповторимите номера, изпратили известия, е 2 184.
По правилник тъкмо в 20.00 часа линията за гласоподаване с SMS беше затворена. Георги Вачев, представител на компания „ Войском ” АД София, която провежда SMS гласуването, и в наличието на нотариус Александър Цветанов в 20.05 часа беше изтеглен печелившия участник в гласуването. Късметлийка се оказа Блага Вълчева от село Мирково (област Софийска), която е пуснала своя избор за локалната група. Тя завоюва премията - екскурзия до Солун.
Блага е фамилна с едно момиченце и работи в община Мирково, в отдел „ Проекти търговия и туризъм ”.
Днес от 10.00 часа в Малкия салон на Двореца на културата ще бъдат оповестени премиите от 27-мия Международен фестивал на маскарадните игри в Перник.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР