Пеперуди в стомаха и незабравима тръпка – част от живота

...
Пеперуди в стомаха и незабравима тръпка – част от живота
Коментари Харесай

Знаците, които показват, че сте намерили правилния човек

Пеперуди в стомаха и незабравима тръпка – част от живота на всеки един. Но това достоверни знаци ли са, че сме разкрили сродната си душа? Разбира се, че не са. Когато на човек му е прелестно с различен, той се усеща точно по този метод. Всяко едно запознанство е неспокойствие, нови страсти, всяка първа среща носи усмивки, приливи на благополучие и необяснимо приповдигнато въодушевление. Как обаче да разберем, че сме разкрили верния човек, който заслужава доверието ни?

1. Грижовен е и не пропуща да ви споделя " Обичам те " по хиляди способи – " Облечи се топло ", " Пази се ", " Не забравяй да се храниш добре ", " Как си? "

2. Слуша с цялото внимание на света за това по какъв начин е минал вашия ден. Това в действителност го вълнува и не симулира интерес. Иска да разбере какво ви се е случило, да се радва с вас или да ви даде голяма доза утешение.

3. Не ви упреква и не ви натяква за грешките, които сте позволили. Сродната душа изслушва и намира решение на казуса. Няма в никакъв случай да чуете израза: " Аз нали ти споделих! ". На ясно е, че човек прави неточности и се пробва да помогне.

4. За верния човек вие сте преди всичко. Той държи дружно да взимате решения и това е повода да се допитва до вас за най-малкото, като дали да излезете с другари вечерта. Не би ви пренебрегнал за каквото и да било.

5. Уважава приятелите ви и фамилията. На ясно е, че точно тези хора имат заслуга да сте индивидът, който сте. Те са хората, които са ви построили като персона и „ правилният” в никакъв случай не би ги пренебрегнал.

Източник: teenproblem.net

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР