Пеп Гуардиола заяви Не мога да бъда на по-добро място“,

...
Пеп Гуардиола заяви Не мога да бъда на по-добро място“,
Коментари Харесай

Гуардиола преподписа със Сити до 2025 година

Пеп Гуардиола съобщи „ Не мога да бъда на по-добро място “, откакто разгласи, че се е съгласил на двугодишно удължение на контракта си в Манчестър Сити, което ще го задържи отпред на първенците на Англия до 2025 година .
Пеп Гуардиола.
51-годишният някогашен ментор на Барселона и Байерн Мюнхен има девет огромни трофея, в това число четири трофеи на Висшата лига, откогато пое Сити през 2016. Единствената огромна купа, която му убягва с „ жителите “, е трофея от Шампионска лига, където отборът игра край през 2021 година, изгубен от Челси.

„ Толкова съм благополучен да остана в Манчестър Сити за още две години. Не мога да изкажа изцяло благодарностите си на всички в клуба за това, че ми гласоподаваха доверие. Щастлив съм и се усещам удобно, и разполагам с всичко належащо, с цел да правя работата си по допустимо най-хубав метод. Знам, че идната страница на този клуб ще бъде невероятна за идното десетилетие. Случи се през последните 10 години и ще се случи и през идващите 10, тъй като този клуб е толкоз постоянен. От първия ден почувствах нещо особено тук. Не мога да бъда на по-добро място. Все още не преставам да имам чувството, че можем да реализираме още доста дружно и тъкмо поради това желая да остана и да продължа да се боря за титли “, показа испанският експерт в изказване на клуба.

„ Щастлив съм, че приключението на Пеп с футболен клуб Манчестър Сити ще продължи “, бе късият коментар на президента на Сити Калдун Ал Мубарак. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР