Пеньо Пенев е на 38 години от Горна Оряховица и

...
Пеньо Пенев е на 38 години от Горна Оряховица и
Коментари Харесай

Зов до Петел и цяла България! Разпространи светкавично! Добрият баща Пеньо Пенев научи тежка диагноза!

Пеньо Пенев е на 38 години от Горна Оряховица и страда от остра левкемия. Баща е на 14-годишно момче, което тежко приема диагнозата на татко си.

Той се свърза с " Петел ", с цел да опише историята си. Получихме цялата документи на тежкото му заболяване, което открива едвам преди към месец.

Мъжът схваща за болестта напълно инцидентно единствено преди месец, след прокаран бронхит и леки сърдечни болки. След като кръвните изследвания показват повишено равнище на левкоцити той и брачната половинка му потеглят по лечебните заведения.

" Лекарите споделиха, че мъжът ми се нуждае от незабавна трансплантация на костен мозък. Двете му сестри сега се изследват, с цел да забележим дали ще могат да станат донори. Ако не, ще би трябвало да търсим донор ", сподели за Петел разтревожена брачната половинка на Пеньо.



Операцията би трябвало да се извърши в Турция, като преди този момент мъжът би трябвало да изкара два курса на химеотерапия. Първият е другата седмица и е на стойност 30 000 евро,  а втория през декември, който ще е на стойност 7500 евро. Трансплантацията би трябвало да се извърши през януари. Тя ще коства непостижимите за елементарното семейство 100 000 евро.



Пеньо работи като сервизен механик и приходите му са извънредно незадоволителни за интервенцията.



" Правим всичко допустимо да заминем тази седмица за Турция, надяваме се хората да оказват помощ да спасим нашия обичан татко и брачен партньор ", сподели още жена му. Телефон за контакт 0884222215 и 0888 838 540



 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР