Пентагонът е съгласен с оценките - споменати по-рано от директора

...
Пентагонът е съгласен с оценките - споменати по-рано от директора
Коментари Харесай

Пентагонът: Оценката, че Путин е дезинформиран, е смущаваща

Пентагонът е склонен с оценките - упоменати по-рано от шефа на връзките на Белия дом Кейт Бедингфийлд - че съветският президент Владимир Путин не е изцяло осведомен за събитията в Украйна.

Това уточни на брифинг представителят на Пентагона Джон Кърби.

Той съобщи, че Пентагонът преглежда тази оценка като " смущаваща ".
 Путин изясни на Шолц, че газ в рубли не значи по-лоши договорни условия
Путин изясни на Шолц, че газ в рубли не значи по-лоши договорни условия

А методът на заплащане е нужен, защото валутните запаси на съветската централна банка са замразени от Европейски Съюз

" Това е неговата войска. Това е неговата война. Той я е избрал... фактът, че може би не схваща изцяло степента, в която силите му се провалят в Украйна, е малко притеснителен ", сподели Джон Кърби.

Говорителят на Пентагона също уточни, че неинформираният Путин може да докара до " не изключително добросъвестни " старания за преустановяване на спора посредством договаряния.

" Ако той не е изцяло осведомен за това какъв брой зле се оправя, тогава по какъв начин договарящите му ще стигнат до съглашение? " попита риторично Кърби.

Белият дом твърди, че разполага с информация, съгласно която съветският президент Владимир Путин счита, че е бил измамен от своите военни съветници, което е довело до непрекъснато напрежение сред него и военното управление.
 Лондон съди Путин по делата, а не по думите - желае цялостно евакуиране от Украйна
Лондон съди Путин по делата, а не по думите - желае цялостно евакуиране от Украйна

За обмисляне на вероятните стъпки към възможни спокойно съглашение

" Смятаме, че Путин е дезинформиран от съветниците си за това какъв брой зле се показват съветските военни и по какъв начин съветската стопанска система е осакатена от глобите, тъй като висшите му съветници се опасяват да му кажат истината ", съобщи пред публицисти шефът на връзките на Белия дом Кейт Бедингфийлд.

Тя съобщи, че е " все по-ясно ", че нахлуването на Русия в Украйна е било " стратегическа неточност " , която ще я направи по-слаба в дълготраен проект.
 Съединени американски щати: Съветниците на Путин се опасяват да му кажат истината за Украйна
Съединени американски щати: Съветниците на Путин се опасяват да му кажат истината за Украйна

Руският президент е бил подведен за това какъв брой зле върви войната

Бедингфийлд сподели още, че Съединени американски щати " и през днешния ден не престават да виждат доказателства за това, че Русия нападна и напредва тук-там, където преди този момент са казвали, че няма да го вършат ".

Във вторник Русия съобщи, че ще понижи военните интервенции към столицата Киев и северния град Чернигов, с цел да се концентрира върху източния район на Донбас , само че локални чиновници обявиха, че офанзивите в Чернигов са траяли и през нощта.

Освен това почитан чиновник на защитата съобщи, че съветските сили се отдалечават от нуклеарното оборудване в Чернобил, където през 1986 година стана най-тежката нуклеарна злополука в света. Районът беше високомерен от Русия дни откакто нахлу в Украйна на 24 февруари.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР