Пенсията няма срок! Аз получих награда!С тези думи Таня Боева

...
Пенсията няма срок! Аз получих награда!С тези думи Таня Боева
Коментари Харесай

Таня Боева побесня: Получих награда, а не пенсия - това звучи грозно!

 " Пенсията няма период! Аз получих премия! "

С тези думи Таня Боева показа възмущенията си от тиражираната вест, че е пенсионирана.От Министерството на културата тъкмо, малко и ясно са се обосновали в изрече си: " Награда за специфични заслуги и принос в изкуството "! ", споделя очевидно ядосаната попфолк певица. Таня, която е единствената изпълнителка от жанра, която е печелила влиятелната премия " Златен Орфей ", се ядосва на сравненията с пенсионерка, написа " ".

" Приемам с обич и признателност уважението и почитта, с която съм удостоена от Министерството на културата! 25 години след наградата от " Златен Орфей "! Благодаря за премията! А кой по какъв начин ще я назовава, почете или омаловажи, си е само и единствено негов проблем! ", гневи се Таня във връзка десетките заглавия, че е получила пенсия. Тополовградската певица се наскърбява на обстоятелството, че я състаряват и че положителната вест за премията й се тиражира като нещо гротескно.

" Друго си е положителната, никого интересуваща и радваща вест да се поизкриви и да зазвучи гротескно, отрицателно, загрозяващо, състаряващо ", ядосва се Боева. 47-годишната попфолк легенда си спомня с трогване отминалите времена и прави оценка това, което й дава присъединяване й в влиятелния песенен конкурс. Таня Боева не отговори на многочислените позвънявания от страна на редакцията. Певицата разкрива настроенията си в обществените мрежи, където не е изключително дейна.

" И до през днешния ден най-горда и оценена се усещам от приза  " Първа премия за млад реализатор "  на именития фестивал " Златният Орфей ". Само на 21 години, с целия живот и кариера пред мен, бях удостоена с най-голямото отличие, в най-престижния фестивал, от 13-членно жури отпред с Йорданка Христова и Емил Димитров. Тази премия промени визиите ми за това кое е мъчно и допустимо...  накара ме да допускам, че фантазиите се сбъдват и че няма невъзможни неща. Когато човек е твърдоглав, трудолюбив, пореден и работи за фантазиите си ", спомня си отминалите времена Таня.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР