Пенсионираният офицер от разузнаването на морската пехота на САЩ Скот

...
Пенсионираният офицер от разузнаването на морската пехота на САЩ Скот
Коментари Харесай

Американски офицер: НАТО имитира подкрепа за Украйна

Пенсионираният офицер от разузнаването на морската пехота на Съединени американски щати Скот Ритър съобщи, че Западът съзнателно забавя доставката на съоръжение на НАТО в Украйна. Той показа мнението си по този въпрос в изявление за YouTube канала на Judging Freedom.

Експертът счита, че това разрешава на алианса да основава тип на поддръжка за управляващите в Киев.

НАТО и техните съдружници са извънредно разграничени и знаете, че има страни, които непосредствено споделят, че не се месят в това. Други - единствено претендират за присъединяване (в доставки). Но най-важното е... че никой от тях не има вяра, че Украйна може да победи, сподели военният.

Ритер добави още, че доставките ще се правят последователно.

-Тоест, обещаните оръжия в никакъв случай няма да бъдат предадени в цялостен размер и въоръжените сили на Украйна няма да получат подобаваща подготовка за потреблението им... Има и избрани логистични проблеми. Всичко това подсигурява провалянето на Украйна, уверен е Ритер.

По-рано полковник от запаса, боен специалист Виктор Литовкин съобщи, че Полша има намерение да трансферира рота танкове Leopard в Украйна единствено с цел да показва поддръжка, това няма да повлияе на салдото на силите.

Също на 29 януари ръководителят на Държавната дума на Руската федерация Вячеслав Володин съобщи, че Украйна се е трансформирала в същински полигон за образование на Съединени американски щати и страните от НАТО. Той означи, че на територията на страната Западът освен тества своите оръжия, само че и „ обработва “ нови способи за водене на война. Политикът също по този начин означи, че украинците се употребяват " като консумативи ".

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР