Пенсионираният конгресмен Рон Пол стана поредният специалист, който се изказа

...
Пенсионираният конгресмен Рон Пол стана поредният специалист, който се изказа
Коментари Харесай

Американски експерт: Коронавирусът е измама, след която няма да възстановят свободите ни

Пенсионираният конгресмен Рон Пол стана следващият експерт, който се изрече по наболялата тематика с ковид. Той е някогашен кандидат-президент на Съединени американски щати – през 2008-ма и 2012-та години, а също по този начин е и американски боен доктор – хирург във Военновъздушните сили. Пол обори изказванието на доктор Антъни Фоси – един от най-хубавите специалисти по заразните заболявания в страната, че COVID-19 е 10 пъти по-смъртоносен от елементарния грип. Бившият конгресмен назова Фоси „ основният страхливец в администрацията на Тръмп “.

Ето и мнението на Рон Пол, оповестено на формалната страница на Ron Paul Institute:

„ Правителствата обичат рецесии, тъй като когато хората се опасяват, те са по-склонни да се откажат от свободите си против обещанията на ръководещите, че ще се погрижат за тях. Например, след 11 септември американците одобриха съвсем цялостното им отнемане от цивилен права посредством кухите обещания за сигурност в „ Патриотичния закон “.

Иронично е, когато виждаме по какъв начин същите демократи, които предишния месец пробваха импийчмънт на президента Тръмп, тъй като злоупотребява с власт, в този момент упорстват администрацията му да вземе още повече власт и авторитарност в името на битката против един вирус, който до момента е умъртвил по-малко от 100 американци.

След като в петък разгласи пандемично изключително състояние, президентът Тръмп в този момент си присвои правото да слага под карантина хора, за които има единствено съмнения, че са били инфектирани с вируса, и както написа „ Политико “ „ да стопира и задържа всеки аероплан, трен или автомобил, с цел да се осуети разпространяването на заразното заболяване “. Той може дори да активизира военните да обкръжат и изолират даден град в Съединени американски щати или цялостен щат.

Щатските и локалните последователи на властническото ръководство също обичат суматохата.

Кметът на Шампейн, Илинойс, подписа административна заповед, обявявайки правото си да не разрешава продажбата на оръжие и алкохол, да прекъсва подаването на газ, вода и електричество до всеки жител. Губернаторът на Охайо на практика затвори целия си щат.

Главният паникьор в администрацията на Тръмп без подозрение е Антъни Фоси – шеф на Националния институт по алергология и инфекциозни болести към Националната здравна работа. Фоси е на всички места по медиите, като популяризира цялостни неистини, с цел да усилва още повече страховете. Той свидетелства пред Конгреса, че смъртността от ковид е 10 пъти по-голяма от тази при сезонния грип — едно изказване без каквато и да било научна аргументация.

Във „ Face the Nation “ Фоси постави неимоверни старания да навреди още повече на по този начин или другояче към този момент потъващата стопанска система, като съобщи: „ Точно в този момент, в случай че питате мен, моето мнение е, че не бих отишъл на ресторант “.

Той натрапва концепцията цялата страна да се затвори за 14 дни. И защо? Един вирус, който до момента е лишил живота на малко над 5 000 по света и по-малко от 100 в Съединени американски щати? В контрастност с това – туберкулозата, едно остаряло заболяване, за което не се приказва доста в наши дни, умъртви близо 1.6 милиона индивида единствено през 2017 година. Къде беше суматохата за това?

Освен това нещата, които хора като Фоси и други страхливци имат желанието болестта да стане още по-лошо. Военното състояние, за което си мечтаят, ще принуди хората да се тъпчат в домовете си, вместо да излизат навън или да вървят на плажа, където слънчевата светлина и чистият въздух ще им оказват помощ да укрепят имунната си система. Истерията, подклаждана от тези паникьори, по-скоро ще популяризира болестта, до момента в който големи тълпи се втурват към „ Walmart “ и „ Costco “ за оня финален пакет с тоалетна хартия.

Лудостта поради ковид не е лимитирана измежду политиците и лекарското съсловие. Главатарят на неоконсервативния Атлантически съвет тази седмица написа публикация, в която приканва НАТО да задейства Член 53 с оповестяване на война против вируса на COVID-19! Може би имат намерение да изпращат танкове и дронове, с цел да изтребят тези микроскопични врагове?

Хората би трябвало да се запитат, дали тази „ пандемия “ на ковид не е една огромна машинация. И дали действителната опасност от болестта не е пресилена от тези, които търсят полза — финансова или политическа — от настъпилата суматоха.

С това не се споделя, че болестта е безобидно. Без подозрение ще умрат хора поради ковид. Тези в уязвимите групи би трябвало да вземат защитни ограничения против вероятно заразяване.

Но този филм сме го гледали и преди. Властите раздуват опасността отвън рационалните граници, с цел да оправдаят ограбването на нашите свободи. Когато „ опасността “ отмине обаче, те в никакъв случай не възвръщат свободите ни “.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР