Пенсионер на 75 г. е загинал при пожар в земенското

...
Пенсионер на 75 г. е загинал при пожар в земенското
Коментари Харесай

Пенсионер загина при пожар в Пернишко село

Пенсионер на 75 година е умрял при пожар в земенското село Дивля, оповестиха от Районна работа " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ", представени от Dariknews.bg. Трагичният случай станал след 20.00 часа в понеделник. Младежи видели горяща къща в центъра на селото и подали сигнал на тел. 112 в 20.26 часа.

На място пристигнали два пожарни автомобила от Радомир и Земен. Горели са две от стаите и половината покрив на къщата. Огнеборците са намерили вътре овъгленото тяло на Тодор Николов.

Унищожена е 30 кв. м покривна структура, бяла техника, домашно имущество. Пожарникарите са избавили две здания и половината от къщата на повърхност 60 кв. м.

" Загиналият е живеел самичък ", описа на Българска телеграфна агенция кметският наместник на Дивля Марияна Милкова. Той обитавал една стая в потърпевшата къща, предоставена му от земеделския производител Иван Миладински. Николов имал заболели крайници и не можел да стигне до своя дом, намиращ се във висока махала на два км от центъра на селото, уточни Милкова. Затова Миладински му обезпечил стая, грижел се за него.

" В понеделник следобяд починалият бил навестен от сестра си, която го оставила да спи. В стаята била включена електрическа печка - духалка, от която се допуска, че е тръгнал пожарът ", сподели кметският наместник.

Загиналият е татко на четири дъщери, има и брачна половинка, с която са разграничени и живее в друго обитаемо място.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР