Пенсионер на 75 г. е загинал при пожар в земенското

...
Пенсионер на 75 г. е загинал при пожар в земенското
Коментари Харесай

Пенсионер загина при пожар в Пернишко село

Пенсионер на 75 година е умрял при пожар в земенското село Дивля, оповестиха от Районна работа " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ". Трагичният случай станал след 20.00 часа в понеделник. Младежи видели горяща къща в центъра на селото и подали сигнал на тел. 112 в 20.26 часа.

На място пристигнали два пожарни автомобила от Радомир и Земен. Горели са две от стаите и половината покрив на къщата. Огнеборците са намерили вътре овъгления мъртвец на Тодор Николов.

Унищожена е 30 кв. м покривна структура, бяла техника, домашно имущество. Пожарникарите са избавили две здания и половината от къщата на повърхност 60 кв. м.

Загиналият е живеел самичък, описа на Българска телеграфна агенция кметският наместник на Дивля Марияна Милкова. Той обитавал една стая в потърпевшата къща, предоставена му от земеделския производител Иван Миладински. Николов имал заболели крайници и не можел да стигне до своя дом, намиращ се във висока махала на два км от центъра на селото, уточни Милкова.

Затова Миладински му обезпечил стая, грижел се за него.

Вчера следобяд починалият бил навестен от сестра си, която го оставила да спи. В стаята била включена електрическа печка - духалка, от която се допуска, че е тръгнал пожарът, сподели кметският наместник.

Загиналият е татко на четири дъщери, има и брачна половинка, с която са разграничени и живее в друго обитаемо място.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР