Пенелопе Крус и по-малката ѝ сестра Моника Крус са дотолкова

...
Пенелопе Крус и по-малката ѝ сестра Моника Крус са дотолкова
Коментари Харесай

Пенелопе и Моника Крус не спират да се обичат

Пенелопе Крус и по-малката ѝ сестра Моника Крус са дотолкоз идентични, че даже самите те от време на време не могат да се разграничат.


" Онзи ден седяхме дружно на задната седалка на колата, гледах в огледалото за задно виждане и се случи доста необичайно нещо: Мислех, че виждам моето лице, а то беше нейното! " споделя Пенелопе.

Родени с разлика от три години в фамилията на починалата водеща на токшоу Енкарна Санчес и Едуардо Круз, който умира от хипотетичен сърдечен удар през 2015 година, двете девойки израстват дружно в предградие на Мадрид, Испания, дружно с по-малкия си брат Едуардо.

Въпреки че в последна сметка Пенелопе напуща родния си град и се насочва към ярките светлини на Холивуд, сестрите в никакъв случай не губят връзката между тях. " Говорим си от самото начало и си споделяме всичко, даже в случай че от време на време се постанова да го вършим през BlackBerry ", споделя Моника пред The Daily Mail през 2007 година

Тя също по този начин отхвърля всевъзможни клюки за съревнование сред братята и сестрите, като декларира: " Възпитана съм да оценявам фамилията си. С Пенелопе в никакъв случай не се караме, имаме доста, доста положителни връзки. Ядосвам се и се наскърбявам, когато хората ме питат дали се караме, тъй като не мога да си показва, че едно семейство може да бъде иначе. "

Въпреки че и двете дами са артистки, защото от дребни танцуват и играят, Моника споделя пред изданието, че постоянно са поддържали и своята характерност. " Пенелопе беше хиперактивна - не спеше и не ядеше - а аз постоянно съм била спокойното дете ", споделя тя пред " Дейли мейл ". " Аз бях положителното момиче - най-малко до момента в който не навърших 16 или 17 години! "

Моника е родена на 14 март 1977 година, малко по-малко от три години след появяването на Пенелопе на 28 април 1974 година

" Пенелопе постоянно беше клоунът - играеше, пееше, лудуваше, а аз просто седях и я гледах ", споделя Моника за тяхното детство.

През март 2017 година Пенелопе показа очарователна фотография на двете девойки дружно в Instagram в чест на 40-ия рожден ден на Моника. " Честит рожден ден, прелестна моя сестра!! Обичам те ", написа тя.

Пенелопе и Моника основават сбирки от облекла за разнообразни фешън компании от 2007 година насам, когато основават линия чанти за Саманта Таваса.

Пенелопе обществено декларира, че работата е нещо естествено за сестрите, които като деца " се криели дружно в банята и седели на пода със списания, като рисували върху моделите и променяли дизайна ".

Двете сестри са бременни едновременно.

Моника афишира бременността си посредством инвитро оплождане през януари 2013 година Само няколко седмици по-късно представител на Пенелопе удостовери пред HOLA, че звездата от " Ванила Скай " също е бременна, като съобщи, че актрисата е " извънредно щастлива и доста разчувствана ".

Моника ражда щерка си Антонела Круз Санчес на 14 май 2013 година По време на раждането Пенелопе е била до сестра си, както и майката на сестрите, Енкарна, и брат им, Едуардо.

Пенелопе посреща второто си дете от брачна половинка си Хавиер Бардем, дъщерята Луна, единствено два месеца по-късно, на 22 юли 2013 година

Сестрите са израснали с брата си Едуардо Круз, който е прочут артист в Испания.

През 2011 година Моника приказва за специалността на брат, като споделя: " За нас е доста значимо да ни възприемат като персони със лична кариера. Мисля, че е доста интелигентно от страна на Едуардо да се занимава с музика по метода, по който го прави. "

Освен Едуардо, Пенелопе и Моника имат и полусестра на име Салма от втория брак на починалия им татко Едуардо с актрисата Кармен Морено. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР