Пекин въведе санкции срещу 28 американски граждани за намеса във

...
Пекин въведе санкции срещу 28 американски граждани за намеса във
Коментари Харесай

Китай със санкции срещу Майк Помпео

Пекин вкара наказания против 28 американски жители за интервенция във вътрешните работи на страната и подкопаване на китайските ползи. Сред тях са някогашният държавен секретар Майк Помпео и съветникът на Доналд Тръмп по въпросите на търговията Питър Наваро, заяви китайското външно министерство.
„ През последните години редица антикитайски политици в Съединени американски щати, изхождайки от личните си политически ползи, предразсъдъци и ненавист към Китай, игнорирайки ползите на китайския и на американския народ, възнамеряваха и реализираха серия безумни дейности, които се трансфораха в сериозна интервенция във вътрешните работи на Китай и нанесоха щета на ползите му “, се споделя в изказването на ведомството.
 Китай оприличи Помпео на „ богомолка “ Китай оприличи Помпео на „ богомолка “
Китай оприличи напускащия държавния секретар Майк Помпео с „ молеща се богомолка “ по отношение на последните американски санкци...
Подчертава се, че Пекин е взел решение да вкара наказания против 28 души, които носято отговорност за сходни дейности на Съединени американски щати по отношение на Китай.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР