Педро Алмодовар и Пенелопе Крус се познават от десетилетия и

...
Педро Алмодовар и Пенелопе Крус се познават от десетилетия и
Коментари Харесай

Педро Алмодовар ще гледа на старини Пенелопе Крус?

Педро Алмодовар и Пенелопе Крус се познават от десетилетия и досега са работили дружно по седем кино лентата. Да се снима във филм на Алмодовар е фантазия на Пенелопе Крус от малко момиче. Едва на 12 години тя към този момент копнее да работи с режисьора и освен съумява, а с годините се трансформира и в обичаната му актриса. Голяма част от триумфа си Пенелопе дължи точно на присъединяване си в неговите филми през годините.

Само преди броени дни в Музея за модерно изкуство в Ню Йорк се състоя блестяща галавечеря, по време на която беше почетена кариерата на Пенелопе Крус, пишат от Hola.

По време на речта си Крус си напомни по какъв начин се е запалила по киното още като дете. В предградието на Мадрид, където Пенелопе израства, тя открива  магазин за видеокасети Бетамакс, от където взима и гледа всички филми на Алмодовар.

" Гледах, смеех се, плачех и се учех ", признава актрисата и добавя, че дължи целия си триумф на хората, с които е работила през годините.

" Нямаше да бъде тук довечера, в случай че не бях имала достойнството да работя с блестящи режисьори, които са ме вдъхновявали, учили са ме, помагали са ми да израсна като актриса и като персона. Искам да благодаря на всички тях довечера, и особено на моя Педро ", не пропуща да спомене Алмодовар актрисата.

За да поздрави Пенелопе Крус за триумфа ѝ, испанският режисьор се включи в събитието с видеопослание. Той показа за диалог, който двамата са водили по времето, когато популяризират кино лентата " Всичко за майка ми " през 1999 година

" Тогава ти ми сподели, че когато остарея, ще се грижиш за мен. Все още не съм толкоз остарял, само че се надявам да спазиш обещанието си ", шеговито припомня режисьорът. Той добавя, че когато в последна сметка остарее, се надява, че ще му стане нещо като майка.

" Това ще е отражение на облиците на всички майки, които си изиграла за мен в тези седем кино лентата ", отбелязва Алмодовар.

За да поздравят Пенелопе Крус за триумфите ѝ, хвалебствени речи насочиха и Ан Хатауей, Диане Крюгер, Ребека Хол и други.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР