Пазарджишкият окръжен съд гледа постоянната мярка за неотклонение наложена на

...
Пазарджишкият окръжен съд гледа постоянната мярка за неотклонение наложена на
Коментари Харесай

Гледат мярката на сина на убития във Виноградец ресторантьор

Пазарджишкият областен съд гледа непрекъснатата мярка за неотклонение наложена на сина на убития във Виноградец ресторантьор Наско Тонкев.

21-годишният Димитър Тонкев и още четирима негови съучастници бяха задържани в петък през нощта при профилирана полицейска интервенция в град Септември и Виноградец.

Срещу Тонкев е повдигнато обвиняване за разпространяване на амфетамини и марихуана.

Близки на арестувания юноша настояват, че това е репресивна мярка, поради отхвърли на фамилията на убития Наско Тонкев да не замесва името на някогашния ръководител на общинския съвет Лазар Влайков в убийството на 47-годишния ресторантьор.

Делото беше отсрочено с 15 минути, с цел да може юристът на Тонкев да се запознае с доказателствените материали. Защитникът на Димитър Тонкев съобщи пред публицисти, че в клиента му не са открити наркотични субстанции.

В правосъдна зала стана ясно, че общо шестима са очевидците против Тонкев и са го показали като дилър, от който постоянно са купували амфетамини и марихуана.

Според следствието Тонкев от най-малко три години се занимава с разпространение на дрога. Макар и без приходи, водел много разточителен метод на живот.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР