Пазарджиклийка е откраднала портфейл на дете. За това съобщи бащата

...
Пазарджиклийка е откраднала портфейл на дете. За това съобщи бащата
Коментари Харесай

Жена, откраднала портфейл на дете, се разкая

Пазарджиклийка е откраднала портфейл на дете. За това заяви бащата на момчето в обществената мрежа. Той показа, че похищението е станало преди към седмица. Жената, която по думите му, е била добре изглеждаща на възраст към 55-60 години, взима непознатата движимост. В нея е имало 70 лв., както и дебитна карта. Не се поколебава и още на същия ден дамата пазари в магазин и аптека.

Родителят добавя, че съзнателно не е блокирал банковата карта, с цел да разбере до каква степен ще стигне наглостта на причинителя. Сдобива се и с фрагменти от комерсиалните обекти. Историята обаче претърпява непредвиден поврат. Само два часа, откакто разгласява за случилото се, по телефона се свързва уличената жена. Тя надълбоко се разкаяла за стореното и през сълзи обяснила какъв брой доста съжалява.

Вижте целият роман на Красимир:

„ Здравейте. На 28.04 е откраднат портфейла на синът ми. В порфейла е имало към 70лв., персонална карта, дебитна карта и ученическа карта. За кражбата разбрах на същия ден. Умишлено не блокирах дебитната карта, с цел да ревизира дали крадеца е задоволително безочлив да пазари с нея. Още на същия ден 18:15ч. си пазари от аптеката в „ Била “ на центъра. След това влиза и си пазари и в „ Била “ в 18:23ч. Тръгва си крадеца удовлетворен напазарувал си, само че това не му стига, взема решение след ден два да си пазари още веднъж.

На 1.05 в 12:49 посещава аптека Запад и тук е забавното, че си купува хапчета за спокоен сън. Може би го гризе съвестта... знам ли. Дали е правил това с ясното схващане, че го снимат камери във всеки един обект, или просто не му пука, или не е знаел?!? За мен е без значение.

Вече имам събран задоволително докзателствен материал и от трите обекта. Оказа се, че крадеца е жена на забележима възраст 55-60г. Добре изглеждаща за възрастта си, добре облечена, с прическа. Подържана жена по какъв начин се вика. Та по този начин... През годините съм бил лъган и краден, по кое време от другари, по кое време от неприятели. Кой си платил за стореното, кой не. Но да откраднеш от дете, което си събира парички цяла година от стипендията, да си купи примерно ракета за бадминтон. Е,няма да оставя нещата по този начин. Все отново закона се оказа тук доста непоколебим за това действие. Практиката на съда демонстрира от 1г до 3г ефикасна присъда за заплащане с непознато разплащателно средсво. Това ме възпря през днешния ден да отида в прокуратурата. Реших да дам късмет на крадеца. Давам му един ден да се свърже с мен. На идващия ден ще кача фотосите и клиповете на крадеца. Тук е момента да благодаря за съдействието на обектите, от които е пазарувал крадеца. Дано го види причинителя и да постъпи размуно! “

Ето и развиването с историята за кражбата и една гузна съвест:

„ Здравейте и благодаря за отделеното време и мнения на всички. Аз също отделих време да прочета мненията ви. Около два часа след публикуването на поста ми, причинителя на грозното действие, се свърза с мен по телефона. Жената, плачейки ми обясняваше каква нелепост е направила, и какъв брой доста се разкайва за денянието си. Звучеше безапелационно. В никакъв случай не я извинявам за дейностите й, само че чак обществен линч. Не знам ориста на тази жена, нито какво я е подтиканло към това. Както е казано: Който е непогрешим дано хвърли пръв камъка. Утре ще се срещна с дамата и ще преценява какви дейности да подхваща. “
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР