Пазарът на криптовалути отбеляза положителен старт на 2024 г. след

...
Пазарът на криптовалути отбеляза положителен старт на 2024 г. след
Коментари Харесай

3 акции, които да следите на фона на волатилността на пазара на криптовалути

Пазарът на криптовалути означи позитивен старт на 2024 година след мощния край на миналата година отпред с Биткойн.

Освен това се разви основен миг, защото Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища на Съединени американски щати (SEC) утвърди 11 спот Биткойн ETF-а, което е паметно събитие в историята на пазара на криптовалути.  

Това утвърждение подхрани внезапното повишаване на цените на Биткойн ( BTC ), които доближиха над $47,500. Последва обаче промяна, като към 20 януари BTC се търгуваше за $41,500, което отразяваше растеж от 0.5%.

Освен това след няколко месеца би трябвало да настъпи и халвинг събитието на Биткойн, което в предишното е работило като катализатор за позитивната траектория на монетата.  

В упованието на тези събития доста анализатори започнаха да наблюдават и някои акции, за които се счита, че може и да извлекат изгоди от възможното нарастване на цената на Биткойн.

В тази публикация може да разгледате едни от най значимите участници на пазара:

  • Coinbase Global, Inc. (COIN) , компанията дава финансова инфраструктура и технологии в поддръжка на световната стопанска система на криптовалутите. COIN улеснява основаването на финансова сметка за потребителите на криптовалути, пазар с ликвидност за институционални транзакции с криптоактиви, както и технология/услуги за разработчици за създаване на сигурни криптобазирани приложения и приемане на цифрови валути като заплащане.

Coinbase Global чака незабравим ритъм на напредък на приходите от 92.5% за настоящата година. Консенсусната оценка на Zacks за приходите за настоящата година претърпя позитивна промяна от 9.2% през последните 60 дни. Понастоящем Coinbase има Zacks ранк #2.

  • Marathon Digital Holdings, Inc (MARA) е пециализирана в добива на криптовалути с фокус върху блокчейн екосистемата и генерирането на цифрови активи, MARA е изтъкнат състезател в това пространство.

Marathon Digital Holdings чака впечатляващ ритъм на напредък на приходите от 95.1% за настоящата година. Консенсусната оценка на Zacks за приходите за настоящата година означи доста усъвършенстване от 47.1% през последните 90 дни. Понастоящем Marathon Digital Holdings се гордее със Zacks ранк #2.

  • NVIDIA Corporation (NVDA) , съществена мощ в полупроводниковата промишленост, означи извънреден триумф през 2023 година Прочута със своите графични процесори (GPU), цената на акциите на NVDA има наклонност да нараства в изискванията на преуспяващ крипто пазар, заради основната роля на графичните процесори в центровете за данни, изкуствения разсъдък и добива на криптовалути.

NVIDIA предвижда извънреден ритъм на повишаване на приходите от 268.6% за настоящата година. Консенсусната оценка на Zacks за приходите за настоящата година означи позитивна промяна от 12.9% през последните 60 дни. Понастоящем NVIDIA има Zacks ранк #1.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР