Пазач на ресторант „Мистрал” в бургаския ж.к. „Славейков” е починал

...
Пазач на ресторант „Мистрал” в бургаския ж.к. „Славейков” е починал
Коментари Харесай

Жегите взеха жертва в Бургас

Пазач на ресторант „ Мистрал” в бургаския ж.к. „ Славейков” е умрял през днешния ден от солиден инфаркт – директно разследване на убийствените жеги, оповестява "Флагман ".

На 62-годишният мъж му прилошало внезапно и се строполил на земята. Сигнал на 112 е подаден и колата за спешна помощ пристигнала бързо, само че към този момент било късно.

Трагичната сцена не се е разиграла пред очите на клиенти.

Днес живакът доближи рекордните за месец август 34 градуса. В околните дни тези температури ще се задържат на това равнище, с леки флуктуации от по 1-2 градуса.

Времето няма да е такова през целия месец, само че в най-тежките дни от Национален институт по метеорология и хидрология към Българска академия на науките поучават да се заобикаля излизането на открити пространства и прекалено излагане на жаркото слънце.

„ Необходимо е да се пият повече течности и да се стои на сянка. В момента слънчевите лъчи са в действителност доста рискови и могат да причинят редица от проблеми при млади и остарели – започвайки със елементарен безоблачен удар и достигайки до отключването на инфаркти и инсулти”, оповестиха специалисти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР