Паякообразните вени представляват разширени капиляри и повърхностни кръвоносни съдове, които

...
Паякообразните вени представляват разширени капиляри и повърхностни кръвоносни съдове, които
Коментари Харесай

Една баба от село ми даде тази рецепта за спукани капиляри, разширени вени и стрии: Не съм вярвала, но краката ми станаха като на 20-годишна

Паякообразните вени съставляват разширени капиляри и повърхностни кръвоносни съдове, които прозират под кожата поради зелено-синкавия си цвят. Те се появяват заради отслабването на кръвоносните съдове регулиращи потока на кръвта.
Най-често се появяват в долната частна тялото и нормално предхождат разширените вени.
Понякога изчезват, без да се разширят повече, различен път остават с години, без да доведат до някакви затруднения.
Срещат се по-често при цялостните хора с наднормено тегло, само че появяването им е обвързвана и с хормонални промени, повдигане на висока температура и носенето на избрани типове обувки.

Добрата вест е, че биха могли да бъдат следени и заличени с натурални средства, защото комбинацията на избрани съставки усъвършенства кръвообращението и облекчава възпаленията.
Сред тези средства откриваме и този естествен мас с чесън, съвършен за нанасяне върху краката, ръцете и други елементи на тялото предразположени към този проблем.
Домашен мас срещу паякообразни вени и стрии
Този естествен мас предотвратява появяването и заличава паякообразните вени и стрии. Действието му се дължи на потребните качества на няколко невероятни съставки – чесън, лимон и екстра върджин зехтин.

Те имат мощно противовъзпалително, антиоксидантно и съдоразширяващо деяние, което възвръща кръвообращението и понижава този проблем.
Външната му приложимост понижава възпалението на капилярите и кръвоносните съдове, с цел да се избегнат затруднения като появяването на разширени вени да вземем за пример.
Освен това този мас има и тонизиращо деяние за възстановяване на кръвоснабдяването. Така се предотвратява образуването на тромби и запушени кръвоносни съдове в долната част на тялото.
Мехлемът усъвършенства и действието на лимфната система – главен фактор за отбягване на възпаленията и натрупването на отрови.
Можете да употребявате това натурално средство и за разпределяне на уплашените и възпалени крайници, изключително след дългия работен ден или след тежка физическа интензивност.

Този естествен лек съдържа минерали, които откакто бъдат поети посредством кожата, спомагат изхвърлянето на течностите,задържани в тъканите на тялото.
Този мас не е чудодейно средство. Но спомага доста резултата на диетата и постоянното спортуване за видимо понижаване на паякообразните вени.
Този домакински мас с чесън, зехтин и лимон би могъл да бъде употребен като превантивна мярка против този изящен проблемили като различно лечебно средство.
Съветваме ви постоянно да имате този мас на разположение, с цел да можете да се погрижите за краката си един път или два пъти седмично.
Важното е да се уверите, че зехтина, който ще употребявате е 100% екстра върджин, защото другите типове не имат неговите потребни качества.

Съставки
2 глави чесън
½ чаша зехтин (100г)
Сока на един лимон
Необходими съдове и принадлежности
Стъклено бурканче с похлупак

Дървена лъжица
Отделете скилидките чесън и ги обелете Нарежете ги на тънки резенчета или ги счукайте в хаванче. Изсипете ги в бурканчето и ги покрийте със зехтина и лимоновия сок. Разбъркайте всичко с дървената лъжица, до момента в който получите хомогенна примес. Запечатайте бурканчето и го поставете на хладно, мрачно място за 48 часа. След това вземете нужното ви количество от мехлема и го нанесете.
Нанесете мехлема върху местата с паякообразни вени и ги масажирайте за към 5-8 минути.. Масажирайте засегнатите места, без да оказвате мощен напън, с цел да засилите кръвообращението.
След като затоплите тези места оставете съставките да подействат още 30 минути.
След това се измийте с топла вода и се подсушете.
Инфо: lekuvai.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР