Павел Иванов, Стоян Дойчев, Филип Буков и Христо Пъдев се

...
Павел Иванов, Стоян Дойчев, Филип Буков и Христо Пъдев се
Коментари Харесай

Новата комедия Петък вечер с премиера във Варна на 8 юни

Павел Иванов, Стоян Дойчев, Филип Буков и Христо Пъдев се събират на театралната сцена за една (без)паметна " Петък вечер “. Премиерата на новия авторски театър във Варна ще бъде на 8 юни във Фестивален и конгресен център.

Има седмици, в които единственият смисъл е упованието на петъчната вечер. Има дни, които минават напълно в планирането ѝ. Има хора, за които петък вечер е със статута на набожен празник.

Героите на пиесата обаче не са от тях. Те са четирима млади мъже, на които все по-рядко се удава опцията да се забавляват. Петък вечер за тях се е трансформирала в една от най-смелите им фантазии. Както е за съвсем всички млади татковци, да вземем за пример.

Четиримата артисти влизат в разнообразни функции, през които ни демонстрират по какъв начин може да мине една петък вечер – от подготовката за излизането до намирането на вратата на дома и уцелването на ключалката на идната заран.

Режисьор на спектакъла е Ивайло Ненов. Автори са Ваня Георгиева, Николай Ангелов и още една камара батковци, както се майтапят от екипа. Александър Деянов – Skiller е композитор на музиката и аудио резултатите на " Петък вечер “, а публиката ще се изненада от осъществяването им от актьорите онлайн.

Премиерата на спектакъла в София в края на май беше пред цялостна зала и в атмосферата на смях и овации. Това лято постановката ще бъде на турне в няколко града, измежду които Бургас, още веднъж София, Велико Търново и Добрич.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР