Павел Глоба с кармична прокоба: Идва преразпределението на света“. Коридорът

...
Павел Глоба с кармична прокоба: Идва преразпределението на света“. Коридорът
Коментари Харесай

Павел Глоба с кармична прокоба: „Идва преразпределението на света“


Павел Глоба с кармична поличба: „ Идва преразпределението на света “. Коридорът на затъмнението постоянно е сложен миг. Често внася безпорядък и комплициране в живота, а от време на време даже притегля неуспех. Още преди сегашния кулоар (или тунел) на затъмненията, в който се намираме към този момент от седмица, Павел Глоба ни предизвести, че през октомври ни чака това неповторимо астрологично събитие, което може да повлияе доста на живота ни.
КОРИДОР НА ЗАТЪМНЕНИЕТО ПРЕЗ ОКТОМВРИ/НОЕМВРИ
Още с наближаването на затъмнението хората започнаха да го усещат по-силно. Имахме възприятието, че светът е на път да се обърне с главата надолу. И не бяхме надалеч от истината, тъй като настъпи много сложен интервал. Той засегна всички области и повлия по един или различен начин всички ни. Коридорът на затъмненията се отвори на 25-ти с частичното слънчево затъмнение и ще се затвори на 8 ноември с идното лунно затъмнение.

Според Павел Глоба тези дни ни чака нещо неизбежно. Всеки е в очакване на огромна смяна. В канала си в Telegram астрологът сподели: „ Това ще бъде най-опасното време за всички! Плутон – знак на ръководството, финансите и нуклеарната сила, се разпростира в права позиция. Ще има мощен резултат.

„ Между другото, Влад Рос също предупреди за обръщането на Плутон през октомври. Марс също се забавя и става назадничав. Това прави хората по-избухливи и раздразнителни. Във време, когато войната е в разгара си, това може да докара до съществени последици “.Астрологът предизвести: „ Идва преразпределението на света и това ще засегне всички! Поредица от трансформации. Две седмици тествания, нещо като „ небесен изпит “. Законите на кармата стартират да работят, идва възмездието. Това ще бъде съществено тестване за доста хора. “ Павел не прецизира какво тъкмо да чакаме. Той също по този начин акцентира, че това е самостоятелно за всеки човек.
Какво да чакаме
През този интервал би трябвало да сте оптимално деликатни и съсредоточени. Въпреки че въздействието на небесните тела въпреки всичко може да докара до това, всичко да излезе отвън надзор. Ще отнеме доста време, с цел да се справите с следствията. Може да е мъчно. Вие обаче към този момент сте подготвени за тези проби.

Можете да преодолеете апатията и загубата на мощ. Всичко е наред, не забравяйте, че всеки има потребност от отмора. Няма потребност да носите цялата тежест на света на раменете си. Не можете да си позволите да се доведете до безсилие. Това единствено усилва риска от неуспех през този интервал.

Не би трябвало да стартирате нов бизнес в коридора на затъмненията . Това е най-хубавото време да се справите с всичко незавършено. В края на краищата всички ваши висящи каузи и неверни решения ще се почувстват по време на затъмнението. Такава е особеността на това събитие. За да избегнете пагубни последствия, ще би трябвало да се справите с всичко и да се опитате да коригирате обстановката.

Може би това ще бъде сложен миг. Въпреки това, астрологът също предизвестява, че коридорът на затъмнението през октомври и ноември е късмет да промените ориста си . За да извършите това, би трябвало да сте оптимално събрани и решителни. Не отлагайте значими решения, бъдете смели. Тогава звездите ще ви дарят с шанс и триумф. Бъдете мощни, ще съумеете!
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР