Пауло Дибала е признал, че Ювентус му дължи пари. Аржентинецът

...
Пауло Дибала е признал, че Ювентус му дължи пари. Аржентинецът
Коментари Харесай

Дибала: Ювентус ми дължи пари, но не искам да ги съдя

Пауло Дибала е признал, че Ювентус му дължи пари. Аржентинецът е дал тази информация по време на разпит пред проверяващите на финансовите интервенции на “бианконерите ”. Нападателят бе един от футболистите на Ювентус, които се съгласиха да се откажат от заплатата си за четири месеца. Разследващите обаче са взели документи, които демонстрират, че клубът е имал загадка сделка за изплащането на част от тези пари “под масата ”.

Разследването на гранда от Торино продължава и може да докара до ново наказване, откакто клубът получи глоба и му лишиха 15 точки. Дибала бе интервюиран за повторно през февруари. “Гадзета дело Спорт ” разкрива какво е споделил аржентинецът на тези диалози.

“Не помня по кое време ми беше изплатена последната заплата, само че знам, че Ювентус към момента ми дължи пари. Когато се споразумяхме, знаех, че имам контракт и ще получа още пари идващите месеци, само че моето схващане беше, че те ще бъдат платени незабавно. Знам, че Ювентус има финален късмет да ми ги изплати през април 2023 година Ако не го създадат, юристът ми ще прати документално искане, само че желая да избегнем този сюжет. Не желая да осъждам Ювентус ”, е обяснил Дибала, който предишното лято напусна " бианконерите " като свободен сътрудник и подписа с Рома.

Според “Гадзета ” Дибала има да получава 3,7 милиона евро, а юристът му Лука Ферари към този момент е отправил публично искане за парите. Юристът е изискал и отплата за нанесени вреди, защото на футболиста е обещан нов контракт в края на 2021 година, само че по-късно не му е препоръчан.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР