Паулина се надява, че участието й в „Игри на волята“

...
Паулина се надява, че участието й в „Игри на волята“
Коментари Харесай

Паулина след „Игри на волята“: Научих, че когато искам, мога!

Паулина се надява, че присъединяване й в „Игри на волята“ е дало религия на дамите, че могат колкото мъжете
Паулина приключи на трето място в „Игри на волята“. Тя е едвам на 24 години и с присъединяване си в риалитито съумя да потвърди, че в никакъв случай няма да остане по-назад от който и да е мъж. Паулина сподели качества, с които разруши на пух и прахуляк визията на хората за красивото и русо момиче.

В особено изявление за „Събуди се“ Паулина признава, че не е очаквала да стигне толкоз напред в „Игри на волята“. „Чувствам се прелестно отвън предаването, защото последните седмици бяха душевен натоварващи. С всеки минал ден външния свят ти липсва от ден на ден, изключително околните ти хора. Замисляш се за това, каквото си имал и какво би дал, с цел да го имаш още веднъж.

На финала се случи това, което допусках. Спечели Андрей, който е най-съвършеният състезател от целия сезон или от всички сезони на риалитито.

Не чаках, че ще стигна толкоз надалеч. Не желаех да отпадна първа. Влязох в „Игри на волята“, с цел да предизвикам себе си и да видя на какъв брой съм способна. Знаех, че съм способна на доста, само че все пак не имах вяра, че ще съм наедно с професионалните спортисти.

Нямах упования, че ще стигна до край, само че когато бях на него единствено 10 секунди ме разделиха от това да мина на идващия стадий, в който се изисква умелост, която е най-голямата ми сила“, споделя Паулина за финала на риалитито.
Вяра за жените
Тя се надява, че с присъединяване си в предаването е дала религия на дамите, че могат толкоз, колкото и мъжете. „Искрено се надявам присъединяване ми в „Игри на волята“ да е дало повече религия на дамите, за това, че ние в действителност можем колкото мъжете и нищо не може да ни спре. Ако желаеме нещо, ще го получим“, споделя още Паулина.
Негативни коментари
Тя разяснява и отрицателните мнения, които е получила в обществените мрежи. „Хората пред тв приемниците не харесват изявени характери или хора със лично мнение. Мнозинството споделяха, че съм със свръхвисоко самочувствие и да имам такова. Смятам, че всеки би трябвало да има самочувствие.

Избягвах да чета мнения и ми беше неприятно когато получавах персонални известия, които бяха брутални. Имаше такива за пожелаване на гибел на някой от околните ми и на мен. Това ме засягаше най-вече, че околните ми са повече наранени от това, което се написа от колкото аз. Засягах се, само че повече поради татко ми“, сподели Паулина, написа nova.bg.
 Паулина приключи трета в
Паулина приключи трета в „Игри на волята“ сн. nova.bg
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР