„Пътят, по който ГЕРБ поведе България преди 10 години -

...
„Пътят, по който ГЕРБ поведе България преди 10 години -
Коментари Харесай

Андрей Новаков: Нашите опоненти знаят само как да рушат, но не и да градят

„ Пътят, по който ГЕРБ поведе България преди 10 години - е без конкуренция. От най – дребното село до най – огромния град хората правят оценка достиженията от реализацията на плановете с европейско финансиране. Но нашите съперници знаят единствено по какъв начин да разрушават, не и да градят ".

Това бяха думите на претендента за представител на България в Екологичен потенциал Андрей Новаков, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ. Той взе участие в централното предизборно мероприятие на ГЕРБ-София област, което се организира на централния площад „ Захари Зограф” в град Самоков. В него взеха присъединяване още претендентите за евродепутати от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Лиляна Павлова и Ивелина Василева, регионалният координатор на ГЕРБ-София област Галя Георгиева, народните представители от ГЕРБ Валентин Милушев, Васил Цветков и Мартин Тинчев, кметове и общински ръководители от ГЕРБ в региона.



„ С усилена работа, сериозна поддръжка и доверието, което имаме от жителите и европейските ни сътрудници - българите сме почтена част от Европа. Само дружно като екип ще продължим да градим просперираща България “, уточни пред присъстващите претендентът за евродепутат Лиляна Павлова и добави: „ Нека се обединим и на 26 май да дадем мощен отпор на нашите съперници и покажем, че България върви напред”.



„ Всеки един човек би трябвало да усети поддръжката на Европа, без значение къде в България живее. Важно е в Европейския парламент да има хора, които знаят по какъв начин работят европейските институции и по какъв начин да отстояват ползите на страната ни. Ние работим за политики, които подсигуряват чиста и здравословна среда и по-добър живот на хората”, сподели на собствен ред претендентът за евродепутат Ивелина Василева.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР