Дизайнерите казват, че единственият начин да се поправи Cybertruck е да се бракува и да се започне отначало

...
Пътят до сериен Cybertruck е неравен. Почти толкова неравен и
Коментари Харесай

Пътят до сериен Cybertruck е неравен. Почти толкова неравен и неравномерен, колкото първите Cybertrucks, излизащи от Austin Gigafactory, за които се твърди, че са били толкова лоши, че са накарали Илон Мъск да изпрати спешен имейл до служителите на Tesla. В съобщението Мъск изисква по-голяма прецизност в производствения процес на EV пикапа, като Мъск се позовава на известните строги допуски на кубчетата Lego и кутиите със сода, за да вдъхнови работниците си да създават по-добри Cybertrucks.

< p>Но по-добър Cybertruck би бил възможен само чрез цялостен редизайн, според , който цитира автомобилни дизайнери като Ейдриън Кларк. Проблемите се свеждат до невероятно плоските панели на каросерията на Cybertruck, които според Мъск ще изискват изграждане с „под 10 микрона точност“, за да изглеждат добре. Предвид дизайна на EV, малките несъвършенства, присъщи на производствения процес, са още по-ясни, както Кларк казва:

Прочетете повече

Как да получите пари от Panda Express Settlement< /p>

8-те неразрушими правила на етикета на самообслужване

Фен на Starfield е забранен от Subreddit за измами на ченгета за изтичане на информация

Sony вдига цените на PlayStation Plus с до $40 A Година

Сагата за измама „Anal Bead“ на Chess World тихо приключва

Все пак Мъск продължава да работи с Cybertruck въпреки безпрецедентния му дизайн, който остава безпрецедентен по добра причина: той прави производството трудно и ремонтите почти невъзможни. Предполагам, че това е добре, тъй като автомобилните застрахователни компании вероятно ще нарекат всяка катастрофирала Tesla пълна загуба поради разходите за подмяна на батерията. Бъдещи собственици, внимавайте: дръннете своя Cybertruck и кажете сбогом завинаги.

Получавам импулса да проектирам нещо просто и изчистено. Наистина, аз го правя. Но има разлика между нещо минималистично и нещо редуктивно. Cybertruck ми се струва опит за първото, което излезе извън релсите и стигна до второто. Лоша шега, която започна с Илон Мъск или някой друг в Tesla, който каза „ами ако направим това вместо това...“, последван от гръмогласен смях срещу грубо начертани линии и четири кръга. Ето, Cybertruck, каза някакъв гений и никой не посмя да постави под въпрос така наречения Technoking.

Проблемът е, че частта отиде твърде далеч — чак до поточната линия. Това е, ако проклетото нещо някога стигне до производство. Това все още е под въпрос предвид проблемите с производството на превозно средство въз основа на капризите на трол. Толкова голяма част от Илон Мъск и неговия възглед просто ми изглеждат реакционни, като опит да се предизвика какъвто и да е отговор от някого... който и да е. Вик в дълбините на киберпространството. Така е и с Cybertruck, който е отговорът на въпрос, който никой не задава. Ами ако, наистина. Ами ако не го направихме?

Още от Jalopnik

White Women, Come Getcha Girl: A Karen Goes Postal

Селена Гомес счупи ръката си и (може би ) правилата за удар

Armored Core VI, както каза Steam Reviews

Ето кога всъщност можете да започнете да играете Starfield

Ресторантът, който се сви най-много миналата година Не е точно шокиращо

Регистрирайте се за бюлетина на Jalopnik. За последните новини, Facebook, Twitter и Instagram.

Щракнете тук, за да прочетете цялата статия.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР