Пътуванията стават все по-достъпни, но преди пътуването не само трябва

...
Пътуванията стават все по-достъпни, но преди пътуването не само трябва
Коментари Харесай

Туристите отбелязват: 7 странни забрани от цял свят.

Пътуванията стават все по-достъпни, само че преди пътуването освен би трябвало да прочетете за забележителностите на страната, в която отивате, само че и да се запознаете с разпоредбите за престояване там.

За да не развалете ваканцията си, би трябвало да се отнасяте с най-голямо почитание към обичаите, законите и локалните поданици. В този случай има доста неща, свързани с нормите на държание, които са известни авансово.

7 странни забрани от целия свят

1. На Филипините е неразрешено да се строят пясъчните крепости

Властите на остров Боракай са прекарали 6 месеца и съвсем 20 000 000 щатски $ за разчистване на плажовете, тъй че в този момент те деликатно наблюдават, туристите тук да не предизвикват вреди на природата. По-специално, неразрешено е да се нарушава целостта на естествените ландшафти, което значи, че малко туристи ще би трябвало да не помнят за построяването на пясъчните крепости

2. В Англия е неразрешено да се целуват на гарите

Това е маркирано с сложени табели. Властите се притесняват, че заради дълги сбогувания всички платформи ще бъдат претрупани.

3. В Рим е лимитирано придвижването на туристически рейсове.

По този метод управляващите се пробват да защитят историческото завещание на италианската столица и се борят със замърсяването на въздуха и непрекъснатия звук.

4. В Холандия велосипедистите не могат да приказват по телефона

Много туристи, до момента в който са в тази страна, наемат колелета. Разговорът по телефона, до момента в който карате е неразрешено, в противоположен случай ще имате санкция до 250 $. Използването на мобилния телефон по време на шофиране на кола тук също е неразрешено.

5. В Тайланд е неразрешено да се употребяват пластмасови торби и контейнери.

Ограничения, свързани с обстоятелството, че заради големия приток на туристи, островът е безусловно посипан с отпадъци. След отмора в националния парк те събират цели торби от разнообразни бутилки, опаковки и боклуци.

6. Във Флоренция туристите не могат да се хранят и да се почиват по улиците

Властите считат, че това държание на гостите на града скапва външния му тип. Забраната е годна на 4 улици в историческия център на Флоренция, а нарушителите се санкционират с санкция до 560 $.

7. Дъвка е неразрешена в Сингапур 

Тази възбрана е в действие от 1992 година насам. Сингапурските управляващи са уверени, че дъвката може да аргументи забележителен вред на здравето и да замърси околната среда.

Знаете ли за тези забрани? Смятате ли, че такива ограничавания са обективни? Споделете вашето мнение в мненията!

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР