Патрик Кутроне изрази задоволството си за реализирания трансфер от Милан

...
Патрик Кутроне изрази задоволството си за реализирания трансфер от Милан
Коментари Харесай

Потвърдено: Кутроне в Уулвс, няма търпение да заиграе в Англия

Патрик Кутроне изрази задоволството си за осъществения трансфер от Милан в Уулвърхемптън, споделяйки, че „ вълците” са го спечелили с това, че го желаят в действителност. 21-годишният нападател смени юношеския си клуб за 18 милиона евро и 4 млн. бонуси, подписвайки четиригодишен контракт с британския отбор.

„ Разочарован ли съм дали напущам Милан? Виждате, само че това е животът и би трябвало да се вземат решения”, стартира Кутроне пред клубния уебсайт.

„ Щастлив съм да подписа с Уулвс, защото това беше тим, който в действителност ме желае. Радостен съм и ще дам всичко от себе си за положителното на клуба. Фантастично е да имам опцията да работя във Висшата лига на Англия и нямам самообладание да стартира сезона”, продължи италианецът.

„ Тук съм, с цел да играя футбол. Трябва да се приспособя оптимално бързо и да се приобщя към съотборниците си. Човек в никакъв случай не стопира да се учи и съм тук, с цел да го върша това. Ще дам всичко от себе си за тима. Мога да кажа на почитателите, че ще се веселя да играя за тях и нямам самообладание да усетя от тяхната поддръжка по терените в Англия”, приключи Патрик Кутроне.

"We feel Patrick perfectly fits into our philosophy. "

Get the full story as Patrick Cutrone signs a four-year deal with the club! #WelcomeCutrone

✍️

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР