Пътниците на авиокомпаниите в части от Обединеното кралство и Ирландия

...
Пътниците на авиокомпаниите в части от Обединеното кралство и Ирландия
Коментари Харесай

Силна буря връхлетяха Великобритания и Ирландия

Пътниците на самолетните компании в елементи от Обединеното кралство и Ирландия се оказаха с анулирани полети в събота откакто пролетната стихия " Катлийн " връхлетя и двете страни и остави хиляди ирландски домове без електрозахранване, предава Ройтерс.

Хаосът, породен от бурята " Катлийн " засегна полетите на летища в Ирландия и Обединеното кралство, в това число летищата в Манчестър и Белфаст .

От летището в Дъблин оповестиха, че пътуващите, които би трябвало да летят, са били посъветвани да се съветват с самолетната компания си за настояща информация за пътуването, откакто метеорологичните условия на други летища доведоха до някои анулирани и пренасочени полети.

EasyJet сподели, че заради въздействието на бурята някои полети от и до остров Ман и Белфаст не са били изпълнени в събота.

Авиокомпанията съобщи, че дава на клиентите, чиито полети са били анулирани, опцията да се трансферират на различен полет или да получат възобновяване на сумата, хотелско настаняване и храна.

В Шотландия железопътните и фериботните услуги също бяха наранени , като шотландските железници вкараха краткотрайни ограничавания на скоростта по-рано денем.

Силните ветрове, свързани с бурята, също доведоха до редица спирания на електрозахранването в Ирландия, като засегнаха почти 34 000 домове, ферми и предприятия в Ирландия, сподели ирландският снабдител на електрическа енергия ESB Networks.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР