Пътниците и екипажът са били транспортирани до местната болница за

...
Пътниците и екипажът са били транспортирани до местната болница за
Коментари Харесай

Самолет Пропусна Пистата, Заби Се Във Водата! Вижте Всичко На Видео!

Пътниците и екипажът са били превозени до локалната болница за прегледи.

По знамение всички 36 пасажери и 11-членен екипаж са живи, единствено един пасажер е ранен и то леко, а самолетът е изцяло потънал.

Местните хора се втурнаха към мястото на злополуката с дребни лодки, с цел да оказват помощ за спасяването на пасажерите, които излязоха от самолета и се накачиха върху крилата му.

Пътниците и екипажът са били превозени до локалната болница за прегледи.

Пътническият аероплан е изхвърчал от микронезийския остров Понпей и е трябвало да кацне на летище Чуук за къс престой преди да продължи към Порт Морсби в Папуа-Нова Гвинея.

Засега не е известна повода, която е провокирала пропускането на пистата. Специален екип ще организира следствие на място.

Видео, публикувано в обществените медии, демонстрира избавителни лодки на местопроизшествието, които оказват помощ на пасажерите и на кабинния състав да се изтеглят от полупотъналия аероплан.

Мислех, че сме се приземили обикновено, въпреки и малко твърдо, до момента в който не погледнах настрана от самолета и видях дупка, в която навлиза вода, сподели Бил Джейнс, американец, един от пасажерите.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР