Пътник на американска авиокомпания е ухапал жена от кабинния екипаж

...
Пътник на американска авиокомпания е ухапал жена от кабинния екипаж
Коментари Харесай

Пътник ухапа стюардеса по време на полет

П ътник на американска самолетна компания е ухапал жена от кабинния екипаж по време на полет , което е принудило полет на All Nippon Airways (ANA), пътуващ за Сиатъл, да се върне в Токио, заяви представител на самолетната компания, представен от CNN. Инцидентът е станал във вторник.

Полет ANA 118 е изхвърчал от летище " Ханеда " в Токио в 21:47 ч. локално време и се е обърнал малко повече от час след началото на пътуването си, съгласно уеб страницата за следене на полети Flightradar24.

Говорител на ANA съобщи пред CNN, че мъжът пасажер е бил арестуван от полицията, откакто самолетът се е приземил в японската столица. Те не оповестяват името му.

Жената стюардеса е получила леки пострадвания, сподели представителят.

От полицейското ръководство на Токио отхвърлиха да дават повече детайлности по случая.

Това не е първият случай на хипотетично захапване във въздуха. През 2022 година двама пасажери получиха високи санкции за това, че са удряли и хапали екипажа и други пасажери по време на обособени полети на американските превозвачи American Airlines и Delta Air Lines.

Те бяха санкционирани надлежно с 81 950 и 77 272 $ - двете най-големи наказания, налагани в миналото от Федералната авиационна администрация против обособени пасажери за прояви на принуждение в самолета.

През този месец бяха регистрирани няколко случая с неприятно държание и експанзия от страна на пасажерите - в това число полет на American Airlines, който на 3 януари беше пренасочен към летище в Тексас, откакто пасажер, както се твърди, блъснал стюардеса и нападнал най-малко един служител на реда.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР