Пътничка на авиокомпания е стигнала до крайни действия, за да

...
Пътничка на авиокомпания е стигнала до крайни действия, за да
Коментари Харесай

Пътничка на авиокомпания облече 2,5 кг от дрехите си, за да не бъде таксувана

Пътничка на самолетна компания е стигнала до крайни дейности, с цел да избегне заплащането на спомагателен багаж по време на полет, носейки върху нея най-малко 10 броя от облеклото си.

Гел Родригес от Филипините реши да облече 2,5 кг от облеклата си, откакто ръчният й багаж надвишавал оптималното тегло от седем кг.

Пътничката споделила, че тя е била известена от чиновниците на самолетната компания на гишето за регистрация, че куфарът й тежал девет кг и ще й бъде начислена такса за тегло.

Отказвайки да извърши заплащането, тя преобразила багажа си до 6,5 кг, откакто се облякла с голям брой тениски, панталони и якета едновременно.

„ Не желаех да заплащам таксата за непотребния багаж, защото беше единствено два кг, сподели Гел пред VICE.

Въпреки гениалното си решение да избегне заплащането на непотребния си багаж, Гел съобщи, че в никакъв случай повече няма да се опита да се облече с облекла на летището.

"Беше в действителност горещо ", сподели тя.

В обявата си във Facebook на 2 октомври тя показа фотография на себе си с горделивост, носеща пет тениски, три чифта панталони и три сака.

От 9 кг до 6,5 кг багаж ", написа Гел, добавяйки смеещи се емотикони, дружно с хаштага: #ExcessBaggageChallengeAccepted.

Оттогава нейният радостен пост натрупа над 33 000 „ лайкове “, 1000 коментара и „ споделени “ повече от 20 000 пъти.

За повече информация: Dailymail.co.uk
Снимка: Facebook
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР