Пътнически автобус се е обърнал на автомагистрала Тракия в района

...
Пътнически автобус се е обърнал на автомагистрала Тракия в района
Коментари Харесай

Първи ВИДЕО и ВЕРСИЯ за адската катастрофа с автобус до Вакарел с шест жертви и над 20 ранени

Пътнически рейс се е обърнал на автомагистрала " Тракия " в региона на Вакарел, оповестява Министерство на вътрешните работи. Катастрофата е станала при км 27 в посока София. По последни данни, починалите са минимум шестима. Две от жертвите са деца.

Иван Добрев, един от шефовете на компанията транспортьор " Юнион Ивкони ", съобщи, че рейсът е чисто нов, създаден е през 2014 година.

" Аз не съм проверяващ орган. По първични данни пасажер се е обадил, че лека кола се завърта , не знам от другото пътно платно ли е, от същото ли е, някаква жена е карала, тя е жива и доколкото знам е дала показания пред полицията, че е изгубила надзор над колата, удря се в автобуса и го обръща. "


Към момента се знае, че рейсът се е преобърнал. Той се е движил в посока София. БНР заяви, че автобусът е излязъл от пътя , само че не е ясна повода, както и дали става въпрос за неточност на лидера или за ПТП с различен автомобил.

На място към този момент има пристигнали избавителни екипи на " Спешна здравна помощ ", на пожарната и на полицията. Осигурени са и трасета към лечебните заведения в София , изясняват от Министерство на вътрешните работи.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР