Пътни знаци В1 - Забранено влизането на пътни превозни средства,

...
Пътни знаци В1 - Забранено влизането на пътни превозни средства,
Коментари Харесай

Поставиха забранителни знаци за влизане на превозни средства в парк „Кайлъка”

Пътни знаци В1 - „ Забранено влизането на пътни транспортни средства ”, бяха сложени през днешния ден на четирите съществени входа в парк „ Кайлъка ”. Решението беше взето след извършена работна среща сред кмета на Община Плевен Георг Спартански и гл. комисар Веселин Вътов, шеф на ОД на Министерство на вътрешните работи – Плевен. Целта е обезпечаване на добър публичен ред на територията на естествен парк „ Кайлъка ” и недопускане придвижването и паркирането на транспортни средства по алеите, детските, спортни площадки и край комерсиалните обекти.

В парка ще се позволява само краткотраен престой за товаро-разтоварна активност при обслужване на комерсиалните обекти. За задачата Община Плевен ще издава пропуски за придвижване и престой по уличната мрежа с ограничавания при транспортно обслужване на обектите на територията на парка.

Достъп без ограничавания ще имат колите на Министерство на вътрешните работи, Спешна здравна помощ, Пожарна и спешна сигурност.
Продължават и дейностите по пречистване на подрасти и унищожаване на сухи и паднали клони в „ Кайлъка ” от служащи на общинското сдружение „ Паркстрой ”. Ще бъдат ремонтирани и освежени детските площадки в парка, ремонт ще бъде изработен и на алейните настилки и осветяване, на пейките, масите и перголите. За по-голяма сигурност ще бъдат сложени и над 70 спомагателни пътни знака по шосето за коли в предпазената околност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР