Патиците в малък селски имот могат да продължат да крякат

...
Патиците в малък селски имот могат да продължат да крякат
Коментари Харесай

Патици спечелиха съдебно дело във Франция

Патиците в дребен селски парцел могат да продължат да крякат умерено, постанови френски съд, като отхвърли жалбата на съседите, че птиците вършат живота им непоносим, заяви Ройтерс.

Съдът в гр. Дакс дефинира, че шумът от към 60-те патици и гъски на пенсионeрката Доминик Дут в подножието на Пиренеите в Югозападна Франция е в допустимите граници.

"Патиците завоюваха - сподели Доминик Дут, откакто научи решението на съда. - Много съм щастлива, тъй като не желаех да ги заколвам ".

Пуснаха на независимост пеликан и патици избавени от бракониери

Човекът, подал недоволството, се е преместил да живее от града на към 50 м от ограждението на патиците преди към година. Доводите му са били, че поради патиците не могат да се любуват на градината си или да спят на отворени прозорци. Той е изискал освен да му бъде обезпечена неотложно тишина, само че и обезщетение от 3500 евро.

Съдебното дело в Дакс е следващото във Франция, което опълчва обичайния метод на живот на село на актуалните стандарти, които идват от града.

През септември френски съд постанови, че петелът Морис може да кукурига умерено от ранни зори, макар недоволството на съседите, също жители.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР