Пастирът на блъснатото от влак стадо крави край гара Кермен

...
Пастирът на блъснатото от влак стадо крави край гара Кермен
Коментари Харесай

Пастирът на блъснатите от влак 22 крави глобяван многократно, оставял ги без надзор

Пастирът на блъснатото от трен стадо крави край гара Кермен е бил глобен неведнъж за основаване на предпоставки за пътни катастрофи, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Сливен.

 Бързият трен Бургас-София блъсна стадо крави, 22 животни починаха Виж още

Вчера в 17.06 ч. на тел. 112 е подаден сигнал, че бързият трен Бургас-София е блъснал стадото, което пресичало жп линията. 22 животни починаха, а по локомотива, който е от новите машини на БДЖ - " Сименс Смартрон " са нанесени обилни материални вреди.

На място е изпратена дежурната оперативна група. При огледа е открито, че 41-годишният овчар е превеждал кравите през жп прелеза, който е бил с включена предупредителна звукова сигнализация.

Нанесените вреди са в развой на определяне. Няма потърпевши пасажери във влака и чиновници на БДЖ. Случаят е докладван на Районна прокуратура - Сливен.

41-годишният овчар е с непрекъснат адрес във Варна. Той е глобен неведнъж от полицейски екипи на сектор „ Запад “ към Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи - Сливен, за основаване на предпоставки за пътни катастрофи. Тази година има формирани 3 акта, за това че е оставил стопанисваните от него животни да се движат без контрол по пътното платно- 2 акта в село Гавраилово и 1 в село Желю челник. За нарушаванията, осъществени от пастира, полицейските чиновници са предизвестили стопаните на животни, които са го наели.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР