Пасивен ден. По-добре е да го прекарате сами със себе

...
Пасивен ден. По-добре е да го прекарате сами със себе
Коментари Харесай

Близнаци, днес правите всичко с любов. Стрелци, днес сте в стихията си

Пасивен ден. По-добре е да го прекарате сами със себе си и мислите си. Не вземайте прибързани решения през този интервал.

Овен – Можете да станете прекалено взискателни към околните си, да бъдете нетолерантни към тяхното държание, език или неточности, само че те от своя страна ще имат неоправдани условия. Нуждаете се от смяна в целите.

Телец – Ще желаете да съхраните вътрешният си баланс и ще откажете да бъдете прочувствено обезпокоени по каквато и да е причина. Денят носи моменти на ентусиазъм, на дълбочина на схващане, каквито не сте имали до момента.

Близнаци – Пред вас е специфичен ден, богат на красиви мигове, които ще изживеете с откровена съпричастност, изключително тези, свързани с хора от близкото ви обграждане. Имате опцията да вършиме всичко с обич, да вършиме живота по-красив за тези, които имат шанса да са до теб.

Рак – Трябва да избягвате свадливи хора или срещи, на които ще се разискват досадни тематики, което ще усили степента на враждебност; не влизайте в разногласия. Чувствата са това, което оцветява света ви в светли или тъмни тонове.

Лъв – Може би е добре да си дадете един ден отмора, без огромни отговорности и отговорности, с цел да можете в действителност да си починете. Имате шанса да създадете приятна атмосфера, на която всички да се любуват.

Дева – Темпото на този ден, по-спокойно и по-меко, ви кани към изчерпателен размисъл върху деликатни тематики, на които в този момент гледате от по-голяма отдалеченост. Можете да употребявате опцията да прегледате някои изводи, до които сте стигнали неотдавна.

Везни – Гледате към бъдещето с повече мъдрост, което дължите на скорошни прекарвания. Важно е обаче какъв брой вътрешна мощ ще демонстрирате, когато пристигна моментът да я приложите на процедура.

Скорпион – Днес имате опцията да се върнете към по-добри мисли, да търсите и намирате най-хубавите способи за решение на избрани проблеми в връзките. Този ден ви приканва към приемливост и успокоение, усмиряване на пристрастеностите.

Стрелец – Денят е добър да се освободите от товара на мисли, които не са ваши, не ви подхождат и не са ви потребни. Можете да ги замените с по-ярки, в случай че желаете. Вие сте в стихията си, а атмосферата, която създавате по този метод, ви устройва.

Козирог – В края на този ден ще има значение какъв брой сте съумели да устоите пред офанзивите на личните си мрачни мисли. Не е огромна работа, само че нямате настроението да се справите с тях и тъкмо там е слабостта.

Водолей – Важно е да вземете поради всичко, което другите споделят или вършат, само че без да забравяте или оставяте настрани това, в което вие вярвате. В последна сметка истината може да е по средата, сред двете визии.

Риби – Получавате значима поддръжка, с цел да останете оптимистични и положителни във всичко, което вършиме. Но можете да развалите тази удобна наклонност посредством неверни настройки, които идват от недоумение.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР