Първото зимно попълнение на ЦСКА - София Тобиас Хайнц се

...
Първото зимно попълнение на ЦСКА - София Тобиас Хайнц се
Коментари Харесай

Новият в ЦСКА - София в топ 3 по заплата на Армията

Първото зимно попълнение на ЦСКА - София Тобиас Хайнц се е наредил измежду водачите по заплата в отбора. 24-годишният норвежец ще прибира над 20 000 евро на месец, които го пращат в топ 3 на най-високоплатените футболисти на " Българска войска ", написа " Тема Спорт ". 

Възнаграждението е и доста по-голямо от това, което той е получавал през последната година, когато бе преотстъпен в Сарпсборг от шведския първенец Хекен и означи 15 гола в 29 турнирни участия. Както е известно, медиите на скандинавския полуостров осведомиха, че норвежкият клуб е отправил " историческа " оферта към Хайнц в опита си да го задържи за непрекъснато. 
 Тобиас Хайнц: ЦСКА е най-големият клуб в България! Тук съм, тъй като имам високи цели Тобиас Хайнц: ЦСКА е най-големият клуб в България! Тук съм, тъй като имам високи цели
Интерес към него имаше и от други европейски тимове, само че в последна сметка ЦСКА - София се оказа най-настоятелен и се пребори за подписа му. Договорът на норвежеца с " алените " е до лятото на 2026 година. 
 Хайнц е най-скъпото попълнение на Гриша Ганчев в ЦСКА - София Хайнц е най-скъпото попълнение на Гриша Ганчев в ЦСКА - София
Норвежецът е най-скъпият трансфер на клуба в последните 20 години. За правата му шведският Хекен ще получи над 600 000 евро, а ще резервира и стабилен % от последваща негова продажба.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР