Първото заседание на новия Столичен общински съвет е насрочено за

...
Първото заседание на новия Столичен общински съвет е насрочено за
Коментари Харесай

Ето кога ще е първото заседание на новите столични общински съветници

Първото съвещание на новия Столичен общински съвет е планувано за идния вторник. Тогава клетва ще постави избраният отново кмет на София Йорданка Фандъкова, районните кметове и кметовете на кметства.

Сесията ще бъде открита и водена от най-възрастния общински консултант - Грети Стефанова от листата на „ Демократична България “.

От ГЕРБ-СДС ще предложат още веднъж Елен Герджиков за ръководител на общинския парламент. Председателят на групата Малина Едрева уточни, че водят договаряния с всички политически сили.

"За "Демократична България " това е във връзка с електронното ръководство и повишение прозрачността в работата на общината и на Столичния общински съвет... във връзка с вероятната политика за превръщането на Витоша в един от най-големите паркове на нашия град и, несъмнено, във връзка с чистотата на въздуха и превоза. С Вътрешна македонска революционна организация тематиките са "Сигурност и превоз " и със "Спаси София " - това е транспортна инфраструктура и транспортно обслужване ", изясни Едрева, представена от БНР.

Предстоят договаряния и с групите на Българска социалистическа партия и на Атака, уточни още Малина Едрева.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР