Първото по рода си изложение Текс Тейлър Експо 2018“ стартира

...
Първото по рода си изложение Текс Тейлър Експо 2018“ стартира
Коментари Харесай

В панаира показват модата на бъдещето

Първото по рода си ревю „ Текс Тейлър Експо 2018 “ започва през днешния ден в Международен панаир - Пловдив. Проявата събира 97 участници от България и чужбина, работещи в текстилната и шивашката промишленост. Деловият конгрес продължава до 10 ноември под патронажа на Министерството на стопанската система.

Почитателите на модата ще видят нови визии, пробни и типичен сбирки от подготвени дрехи. Професионалистите ще се срещнат с последното потомство съоръжение и услуги. И в дизайнерската, и в софтуерната част на ревюто се откроява зелената линия, наложена от устрема за запазване на околната среда и от биотенденциите в метода на живот.

„ ТексТейлър Експо 2018 “ повдига завесата към модата от бъдещето. Старт-ъп зоната е наситена с нови марки и планове на млади създатели и бизнесмени. Дизайнерското пространство е отредено за хрумвания, въодушевени от визиите за стила на утрешния ден.

Умни решения, които преобразяват тази промишленост, ще бъдат демонстрирани на ревюто. Български компании оферират роботизирани машини и софтуерни стратегии, инсталация и консумативи за цифров щемпел върху тъкани. Сред новостите е и първият български принтер за дигитален щемпел върху памук, лен и коприна с мастила на водна основа. Тези нововъведения свързват модата и рекламата.

Серия от фешън ревюта ще показа креативните решения на изявени и изгряващи дизайнери. Нестандартен взор отличава плановете на ученици на профилирани междинни и висши учебни заведения, които също са измежду участниците.

Така „ ТексТейлър Експо “ още от своето първо издание обгръща най-важните аспекти на стилната промишленост: дизайн, технологии, техника, материали, произвеждане, пазар, подготовка на фрагменти. Експозициите са ситуирани в покои 10 и 11, може да се видят всеки ден от 10 до 17 часа. Достъпът е безвъзмезден за експерти след онлайн регистрация. За необятната аудитория билетът коства 5 лв., а за възпитаници, пенсионери и инвалиди - 3 лв..
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР