Първото пътуване зад граница на малката Айлин е до Виена,

...
Първото пътуване зад граница на малката Айлин е до Виена,
Коментари Харесай

Наско Месечков на семейни пътешествия в Австрия, САЩ и Дубай

Първото пътешестване зад граница на дребната Айлин е до Виена, когато тя е единствено на седем седмици. Миналия август фамилията пътува със аероплан до Щатите, а първия рожден ден на момиченцето означават с почивка в Дубай.

Месечков и Кремена избират по този метод да отпразнуват щастливото събитие.

" За Айлин беше доста вълнуващо. Впечатли се от пустинята, фонтаните... Това си личеше от самото изражение на лицето ѝ ", споделя татко ѝ пред 24 часа. " Когато взехме решение да заминем, създадохме спомен за Айлин, който остана запечатан от фотосите и след време тя ще може да види къде е била ", добавя Месечков.

Двамата родители не се тормозят от пътуванията с малко дете, защото самолетите са оборудвани с кошчета, а когато детето е по-малко от годинка, то спи през множеството време. Айлин обаче към този момент не е толкоз дребна и демонстрира темперамент, споделят родителите ѝ. Обича да прави бели, само че по всичко проличава, че е наследила възприятието за темп на татко си, защото бурно реагира на няколко видеа, които танцьорът прави за фондацията си, с която подкрепя други танцьори.

Интересно е, че Айлин не е кръстена на никого. Родителите ѝ инцидентно попадат на това име, когато преглеждат описи с имена в Интернет и на двамата им харесва. Малката им дъщеричка прохожда навръх една годинка, само че те ѝ вършат Прощъпулник, когато е на 10 месеца и стартира да върви хваната за ръчичка. От предоставения ѝ избор сред писалка и епруветка, Айлин избира епруветката, по тази причина смятат, че ще тръгне по стъпките на майка си, която е генетик.

Сред обичаните занимания на дребната пакостница, която ловко разлива сок на всички места или къса хартия на дребни късчета, е да се вози в детско столче на колело. " Обича да е измежду хора ", споделя баща ѝ, " желае да се занимава с неща за огромни ". Първото от тях е да тръгне на детска градина, което следва напълно скоро.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР