Първото извънредно заседание на Комисията по бюджет и финанси ще

...
Първото извънредно заседание на Комисията по бюджет и финанси ще
Коментари Харесай

Каримански: Бюджетната комисия се събира извънредно, актуализация на бюджета е необходима

Първото изключително съвещание на Комисията по бюджет и финанси ще бъде още през днешния ден, от 14.30 часа. На него ще приемем вътрешните правила за работата на комисията, с цел да може да стартираме работа, както желаят всички парламентарни групи, както желае президентът и както обществото чака от нас.

Това съобщи пред БГНЕС депутатът от „ ИТН “ Любомир Каримански, който оглави новосъздадената Бюджетна комисия в Народното събрание.
 Кадри на ИТН оглавяват значими парламентарни комисии Кадри на " ИТН " оглавяват значими парламентарни комисии
Любомир Каримански от " ИТН " ще бъде ръководител на бюджетната комисия в Народното събрание, която в най-кратък период би трябвало да започ...

„ При всички състояние актуализация на бюджета е нужна. Параметрите ще бъдат конкретизирани сред първо и второ четене с всички оферти, които ще бъдат направени. Нека да се съобразим с работната група, която ще взаимодейства с министъра на финансите “, посочи Каримански и акцентира, че от неговата групировка също са подготвили съответни оферти, които ще насочат в хода на дебатите.

„ Имаме подготвеност. Необходимо е актуализацията да бъде разисквана в няколко съществени посоки и ще го създадем “, разяснява още финансистът.

На въпроса вярно ли беше решението на президента Румен Радев да обвърже връчването на втория и третия изследователски мандат за сформиране на кабинет точно с актуализацията на държавния бюджет, Каримански отговори сбито: „ Не мога да разясня решенията на президента, обърнете се към него “.  

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР